Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Jak rozbít okno auta za pouhou sekundu

Michal Fokt
Diskuze (8)
Přemýšleli jste někdy, jak se po havárii dostat z auta se vzpříčenými dveřmi? Rozbít okno není zase tak snadné, jak možná čekáte...

V souladu s kocourkovskou legislativou je naší povinností mít v autě "vždy čerstvé" obvazy a nůžky na ně, ale hasící přístroj už ne. A přemýšleli jste někdy, jak se dostanete z pásů, když dojde k zaseknutí spony? Máte vždy po ruce nůž? A co když po havárii nejdou otevřít dveře? Možná by stálo za to mít v autě i automatický důlčík, jenž po přiložení na sklo pomocí systému pružin dokáže zpětným rázem celé sklo snadno roztříštit. Při pořízení se pohodlně vejdete do pětistovky.

Michal Fokt
Diskuze (8)
11. 12. 2016 17:10
Lifehammer
Vyrobca mojho auta ako prislusenstvo ponuka starsiu verziu Lifehammer, v odkaze je vylepsena nova:

[odkaz]

Ma aj bezpecny noz na popruhy a drziak.
11. 12. 2016 11:39
Re: Hm..
Ja myslim ze trest vyprask rakoskou by byl uplne dostatecny. Ovsem v dnesni prehumanizovany dobe se takovy ucinny vychovny prvky nenosi.
11. 12. 2016 11:37
Folie
Na tohle jsou idealni folie na oknech. Takovy okno se dost blbe rozbiji. Respektive rozbije se snadno ale tezko se zlodej vlame do auta.
Avatar - Jopino
11. 12. 2016 09:33
Hm..
Návid, nenávod.... Ostravští čorkaři používají šroubovák, který zapáčí mezi rám okna a sklo. Nedělá to takový hluk, jak šutr. Chudák majitel auta, řeší nejen nové sklo, ale i karosářskou opravu rámu dveří. Sekat ruce :no:
Avatar - _Karel_
10. 12. 2016 23:30
Re: vw v krizi
Ještě napiš jako předevčírem, že Leoš Mareš je gay.