Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Když se vybržďování zvrhne v silniční souboj

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (25)
Někteří řidiči občas neunesou, když je někdo rychlejší než oni nebo je náhodou brzdí. Trestání zpomalováním ale není nejlepším řešením.

Videa natočená v ruském provozu palubními kamerami nabízejí řadu absurdních a nebezpečných situací, které mají naštěstí dobrý konec.

V případě tohoto videa můžeme jen doufat, že nebyl nikdo zraněn a nechápavě kroutit hlavou nad počínáním obou řidičů, z nichž ani jeden není schopen sundat nohu z plynu a nechat toho druhého jet.

Celý incident přitom začal poměrně nevině, když řidič vozu s kamerou předjel zprava. pomaleji jedoucí šedý hatchback, aby mohl předjet Ladu ve svém pruhu a zařadit se před ní. Tento manévr se očividně nelíbil řidiči hatchbacku a ten se rozhodl jednat. Zpomalování si řidič auta s kamerou ovšem nenechal líbit a výsledkem je nehoda obou vozů.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (25)
12. 9. 2012 18:50
Re: "Přející Tomáš"
Sráčovi s měkým Y ... prosím ... s tvrdým by to bylo např.: Sráčovy trenky jsou hnědé.

Jinak s tebou souhlasím ... ... koukal jsem jak ta Priora skončila ve svahu a nedivil bych se, kdyby ty trenýrky hnědý opravdu měl :-)
5. 9. 2012 15:23
Re: "Přející Tomáš"
"Šedým hatchbackem" je také Lada, konkretně Priora hatchback v šedé barvě.
Avatar - R32
5. 9. 2012 08:53
Re: Dobře ti tak, ty č...
U nás na Slovensku to vyriešili tým, že za priestupky je zodpovedný majiteľ auta. Takže keď ti tam fakt sedel kamarát (a ide ti kvôli vysokej rýchlosti o vodičák) tak ho na políciu dotiahneš osobne... >:D
4. 9. 2012 20:49
Re: Dobře ti tak, ty č...
A čím si za současného stavu pomůžeš? Pokud nezavoláš policii ještě na dálnici aby jej zastavili tak je to k ničemu :no: Po předvolání řekne že neřídil on a je vyřešeno :no: Otázkou ještě je čemu říkáš vybržďování? Dává li ti někdo najevo brzdovými světly "aniž by zpomalil" že jsi na jeho vkus moc blízko nic špatného nedělá. Osobně taky nemám rád lepiče na dálnici a to v levém pruhu netrávím zbytečný čas. Takoví co si myslí že auto zničeho nic zmizí nebo nadskočí to mají hold v životě těžké. Neříkám že je to tvůj případ ;-)
4. 9. 2012 14:00
Re: Dobře ti tak, ty č...
To je neuveritelne... pani urednice uz je asi tak zblbla z tech ostatnich pripadu s osobou blizkou, ze nevi na ktere ma stat strane... a jak jsem uvedl vyse, prave proto je tahle zeme v moralni zumpe...