Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Krásná modelka Bar Refaeli předvádí automobilovou jógu

David Bureš
Diskuze (5)
Sličná modelka z Izraele názorně ukazuje, jak si odpočinout po dlouhé jízdě automobilem.

Dlouhá jízda automobilem bývá vyčerpávající, automobilky tak hledají různé možnosti, jak posádce ulevit. Řešením obvykle bývají pohodlné sedačky, Buick ale spolu s expertem na jógu Chadem Dennisem doporučuje jogínské cviky.

Buick se rozhodl automobilovou jógu názorně předvést pomocí videa. Pro tuto příležitost si pozval izraelskou modelku Bar Refaeli, která ve videu ukazuje, jak jednotlivé cviky provádět.

Automobilka nejprve doporučuje si pohodlně nastavit sedačku. Automobilová jóga podle Buicku začíná zvolna, lehkým cvikem, kdy stačí položit ruce na kolena a následně se nosem hluboce nadechnout a vydechnout.

V následném cviku si řidič levou rukou sáhne na pravé ucho a lehce nakloní hlavu směrem vlevo. Cvik následně opakuje s pravou rukou s pohybem na druhou stranu.

Další protažení je už nutné provést mimo auto. Řidič (případně řidička) se opře o kapotu a postupně natahuje jednotlivé svaly, které jsou ochablé po dlouhé jízdě. Jedním z cviků je dřep s jednou nohou položenou na koleni druhé, jak Refaeli názorně předvádí.

Zalíbila se vám automobilová jóga? Jaké triky používáte na dlouhých cestách, abyste zahnali únavu a protáhli se? Neváhejte a podělte se v diskuzi pod článkem s ostatními čtenáři.

David Bureš
Diskuze (5)
Avatar - Pekelná Micinka
1. 8. 2015 00:17
Re: pěknej Buick
Bar Richello, hele nejsi ty taky košér pipina? >:-[] Buick tak do r. 1973 a pak až Park Avenue a Riviera z 90. let, i když u Riviery jsou zadní světla pro silnější nátury. Jinak raději tu slečnu, než ten glopelní model. Ale ten koncept z nedávna vypadal docela nadějně, tak uvidíme do budoucna.
Avatar - Barrichello
31. 7. 2015 20:53
pěknej Buick
i pěkná holka, GM rulezzz :yes: :yes:
31. 7. 2015 20:29
Re: pekna
Ja nahodou prima pohonil. Ulepenej palec hore!
EDIT: Coz je mimochodem i ten muj tip.
Avatar - IbizaFR
31. 7. 2015 19:19
Re: pekna
pěkná ...... kravina ;-\
31. 7. 2015 18:20
pekna
pekna