Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Land Rover Discovery Sport během náročného testování

Jan Mička
Diskuze (7)

Nové kompaktní SUV od Land Roveru prochází tvrdým testováním. Jen se sami podívejte, jak jej automobilka trápí.

Připravovaný Land Rover Discovery Sport není nástupcem výborného „Disca“, jak by se mohlo na první pohled zdát. Nyní již víme, že se vůz stane součástí zcela nové rodiny modelů Discovery, v nabídce nahradí současnou generaci Freelanderu a do prodeje se dostane někdy na podzim.

Land Rover nenechal nic náhodě a vedle fotografií maskovaného prototypu před časem zveřejnil také záznam, ve kterém vůz vidíme v pohybu. To však není nic proti tomu, co automobil musí zvládnout během náročného testování, které můžete vidět v nejnovějším videu. Auto se drží statečně a to je dobře, protože musí uhájit čest svého slavného rodu.

Jan Mička
Diskuze (7)
Avatar - Warrual
11. 8. 2014 15:29
Re: ok
Pamatuješ dobře. Opravdu to tam tenkrát říkal že to přetížil/přehřál
11. 8. 2014 12:44
Re: ok
Pokud si pamatuji dobře, tak fakt, že si s tím hráli, byl v testu zmíněn.
11. 8. 2014 09:11
14s
ta dira v 14 sekunde je kruta, takova bezna ceska silnice s kanalem presne v mistech, kde je pravdepodobna draha kol >:D
Avatar - Gasoline
11. 8. 2014 07:21
Re: ok
Ano, vysazení vzduchového podvozku u LR v důsledku přehřátí kompresoru se stává, ale je třeba říct že u mne jen v případě, že si s tím hrají děti (nebo pan redaktor) a zvedají a klesají a zvedají ... V životě jsem podobný problém nezaznamenal při jízdě a to v jakémkoliv terénu.
Avatar - Warrual
10. 8. 2014 21:44
Re: ok
Na videa pana Zezulky jsem rád koukal. :-) Jinak ten název je takovej divnej. RRSport se dá ale Discovery Sport mi nějak nesedí, mohli nechat Freečko.