Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Martin Vaculík představuje speciál SM Technika. Jaká je Octavia IV? A vyznáte se v hybridech?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (10)

Technický specialista Světa motorů Martin Vaculík poodhaluje, co všechno najdete v novém čísle speciálu Technika, které je právě na stáncích.

Kromě standardních týdeníků Svět motorů vydává náš partnerský časopis pravidelně i různorodé speciály. Ten poslední, vznikající pod taktovkou Martina Vaculíka, doslova přetéká automobilovou technikou a pohonnými jednotkami, které jsou tu rozebrané do posledního šroubku.

Ve videu výše Martin Vaculík prozrazuje, co všechno v novém speciálu Technika 03/2020 najdete. Kromě jiného si můžete udělat pořádek v hybridních pohonech všeho druhu, ale zjistíte třeba i to, co si Martin myslí o nové generaci Octavie, kterou důkladně proklepnul. Více už ale nebudeme prozrazovat a odkážeme vás rovnou do videa, kde zjistíte veškeré podrobnosti.

My už jen dodáme, že nejnovější číslo speciálu Technika časopisu Svět motorů najdete na stáncích v takřka všech trafikách, případně si jej můžete objednat online na webu iKiosek.cz. Je jen na vás, jestli chcete elektronickou verzi, nebo si počkáte na tištěný kousek rovnou do vaší schránky.

Přejeme příjemné čtení!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (10)

Doporučujeme

30. 9. 2020 13:38
Re: Hezké představení
jj pro firmy OK, Škoda nám poskytla 24% firemní slevu z ceníku na Octavii IV...
Avatar - SKAY
28. 9. 2020 20:41
Re: Hezké představení
Scaly ne fabie v kombiku. Setřise kdesedá.
28. 9. 2020 19:46
Re: Re: Blbá specifikace novinářských Octavií??
Jo to jo souhlas
Avatar - rohYpnol
28. 9. 2020 16:11
Re: Blbá specifikace novinářských Octavií??
Možná.

Ale u konkurence i tyhle kombinace fungují tak nevím kde je problém. Navíc v novinářských vozech měli i Octavie bez skleněné střechy.
Avatar - rohYpnol
28. 9. 2020 15:46
Re: Hezké představení
Cena Octavie je mimo, Možná pro firmy ok, ale jinak nepoužitelné.

Na tuhle cenovou politiku ale Škoda podle mě může doplatit. Nevybrala si totiž dobrou dobu a věřím, že firmy budou (nuceny) s ohledem na Covid šetřit. Nakoupit místo Octavií třeba Scaly je jednou z velmi jednoduchých cest jak ušetřit aniž by to firmu někde bolelo.