Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Mercedes-Benz S a slečna reportérka na projížďce Berlínem

Jan Mička
Diskuze (20)
Mercedes-Benz třídy S prošel testem Auto.cz již v létě. Všechno ale vypadá jinak, když se za volant posadí sličná reportérka a prostředí Prahy je nahrazeno Berlínem.

Až spustíte zrak z Torie Campbellové, reportérky Mercedes-Benz TV, všimnete si přítomnosti nejnovější generace limuzíny třídy S. Může se zdát, že jde v takovém případě objektivita stranou s tvrzením, že přece někdo nebude hanit výrobky svého chlebodárce. Pravdou ovšem je, že krom detailů není vlajkové lodi stuttgartské automobilky moc co vyčítat.

Torie Campbellová se v krátkém videu zaměřila na moderní vnější design, kvalitní interiér s řadou elektronických vymožeností, proaktivní podvozek Magic Body Control a další nezbytnosti, které jsou ve třídě luxusních limuzín velmi žádoucí. Po zhlédnutí videa si nezapomeňte přečíst náš velký test, který rovněž obsahuje video. Rozdíly můžete vyjádřit v diskuzi.

Jan Mička
Diskuze (20)
4. 10. 2013 19:41
Re: Nechapu
Ja ti nevim Migu, ale jestli by se mi z ni mely roztrast kolena, tak z me zensky bych se mel kazdou noc posrat... >:D
Proste si stojim za tim, ze je vzhledove prumerna, akorat upravena a jiste ma sexappeal, ale porad nechapu reakci lidi v tech prispevcich...
4. 10. 2013 03:19
Re: Nechapu
Tady šlo hlavně o slovní hříčku, kterou jsi možná nepochopil:)
Teď jsem se podíval znovu - ale jo, je to sexy ženská. Naživo
by se ti z ní roztřásly kolena.
3. 10. 2013 14:46
Re: Nechapu
Holdene, jasne, jsem gentleman, v zadnem pripade bych nahatou zenskou nevyhnal z me postele, ale ze bych mel nejake extra nutkani se snazit o stehna modelky v tom videu, tak to vazne ne. Ale rikam, je to relativni, nekomu muze prijit vylozene sexy, ja si jen myslim, ze je naprosto prumerna...
2. 10. 2013 17:40
Re: Nechapu
ale jak rad bys mezi tema stehnama byl
Avatar - pratel
2. 10. 2013 13:26
Re: no kurna
Clovece topper, ty si zrejme nejaka rozdvojena alebo roztrojena osobnost alebo co. Bud ti nic nehovori pojem ´stalost ci konzistentnost nazorov´ alebo si sa zacal automobilom venovat len nedavno a pozvolne objavujes dalsie a dalsie znacky.

Nechce sa mi hladat v starsich clankoch a diskusiach k nim. Ale len prednedavnom si mal ´´Mercedesovske obdobie´´, kedy si pri kazdom Medaku jasal ako su o miliony rokov pred ostatnymi (hlavne pred BMW a OOOO), ako sa na nich nikto nechyta (podotykam som milovnik Mercedesov) apod. Poslednu dobu uz je vsetko inak. Zrejme si objavil Jaguar, teda sorry Jag a teraz je tato znacka z inej galaxie. Obcas to reznes s Kia alebo Hyundai obdobim.

Sorry nic v zlom, ale som zvedavy co bude tak za pol roka, dufam, ze nie nejaka cinska znacka...