Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Multimédia Mitsubishi Eclipse Cross jsou oldschool, který slouží

Stanislav Kolman
Diskuze (2)

Ani infotainment plug-in hybridního SUV nemusí být výstřelkem nejmodernější techniky, aby majiteli posloužil k jeho maximální spokojenosti.

Od prvního usednutí je patrné, že multimediální systém Mitsubishi Eclipse Cross se stran kvality obrazu a grafiky může s moderní automobilovou konkurencí jen těžko rovnat. Když ale v autě absolvujete první desítky kilometrů, zjistíte, že vám vlastně v tomto zjednodušeném prostředí nic zásadního nechybí.

Ještě před samotným testem modernizovaného Eclipsu Cross jsme si proklepli nejen samotnou středovou obrazovku, ale také budíky či head-up displej. Infotainment možná nedisponuje těmi nejmodernějšími funkcemi, na plug-in hybridní pohon v útrobách však nezapomíná. Nastavit si tak můžete celou řadu užitečných funkcí. Ale nebudeme předbíhat, mrkněte na video!

Stanislav Kolman
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - narona
21. 3. 2022 19:54
Re: Funkcnost
Když jsem si vybíral nové auto v roce 2018 tak jedno z hlavních kritérií byla jednoduchost ovládání audia a větrání. Vyhrála to L200. V ní se třeba teplota nastavuje přímo mechanicky mícháním teplého/studeného a ne termostatem, což mě u jiných aut děsně štve, protože tam si člověk nastaví teplotu třeba 16 stupňů a z větraček mu pak fouká horko dokud se nedostane na požadovanou teplotu. Naopak v létě klimatizace pouští ledový vzduch a nejde oteplat (samozřejmě jde vypnout klimu ale pak je to moc teplé :D )
Avatar - 3_diamanty
20. 3. 2022 20:01
Funkcnost
Ak je k dispozicii vsetko potrebne a ma to pozadovanu funkcnost tak takyto oldschool je u niekoho dokonca vitany a nemusi to byt nevyhodou... rovnako budiky... niekomu presne tento ich styl moze vyhovovat ... nejaky mega displej by som tam v pristrojovom stite sam nechcel ak je ta moznost ho tam nemat ... pritom funkcnost je v oboch pripadoch opat rovnaka... zalezi teda kto co pozaduje ... uz povedzme novy outlander ma komplet digitalny pristrojovy stit aj grafikou modernejsi infotainment no napriek tomu kvalitu ani funkcnost tym autu nijako nezvysuje.... a na paradicky zase nie kazdy si potrpi... a zrovna japonci su s tymto ich oldschool riesenim uz typicki lebo funkcnost a jednoduchost bola u nich vzdy prioritou... som zvedavy na zajtrajsi test phev eclipsu.... velka skoda ze uz v europe nema aj tu klasicku 1,5 turbo.... v tom by mi to davalo najvacsi zmysel... co uz ... australcanom opat v tomto len tisko zavidim