Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nezvyklý pohled. Na Karlově mostě se proháněla formule 1

Jan Zajíc
Diskuze (6)

Lidem, kteří se dnes ráno vydali do ulic v centru Prahy, se mohla naskytnout netradiční podívaná. Mohli totiž narazit na monopost F1.

V historickém centru hlavního města České republiky se skutečně objevila F1, konkrétně stroj týmu Red Bull Racing. A dokonce po něm i jezdil, vůz totiž několikrát přejel minimálně Karlův most. Na zvláštní výjev se můžete podívat díky videu, které nám poslala čtenářka Tereza. 

Že se monopost Formule 1 objeví v Praze, naznačil Red Bull na sociálních sítích a na svém webu již včera. Výrobce nejen energetických nápojů zveřejnil krátké video se stručným s trochu tajemným titulkem: "Formule 1 v Praze? Nikomu ani muk!"

Mnoho toho neprozradil ani popisek k videu: "Jednou takhle v garáži... V jedné pražské garáži se nám naskytla dost netradiční podívaná. Skupinka chlápků v kombinézách, kamion a z něj vyjíždějící monopost v barvách Red Bull Racing. Co mají asi ti chlapci za lubem?"

Je samozřejmě velice pravděpodobné, že přítomnost monopostu Red Bull Racing souvisí s marketingovými aktivitami Red Bullu. Podle informací ze sociálních sítí jde o stroj RB7 ze sezony 2011. A za volantem seděl slavný David Coulthard. Jakmile se nám podaří zjistit více informací, článek doplníme.

Vy si zatím užijte vzácný pohled na formuli 1 na nejslavnějším mostě v České republice.

Jan Zajíc
Diskuze (6)

Doporučujeme

22. 4. 2021 13:03
Re: Pekny zvuk
Jj otravny zvuk auta muze byt v zavodech vyhodou.

Spalovaky patri (jen) ;-) na zavody, jako kone na dostihy. :-!
22. 4. 2021 09:56
Re: Pekny zvuk
To bez diskuze, stejně jako Formule E :-[]
22. 4. 2021 09:41
Re: Pekny zvuk
:yes:
No v principu to ale neodporuje tomu, co jsem napsal.

PS O dost lepsi zvuk nez diesel. ;-)
22. 4. 2021 04:55
Re: Pekny zvuk
Až na to, že ten zvuk z videa je Renault ;-)
21. 4. 2021 20:26
Pekny zvuk
Vitezna Honda :yes: