Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video ochutnávka TV pořadu Svět motorů. Startujeme už dnes!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (4)

Televizní pořad Svět motorů bude mít premiéru už dnes! Zažijte nový pořad o autech plný akce, srovnání a testování nejnovějších i ojetých aut na Nova Action!

Pokud vás žádný pořad o autech dlouho nebavil, protože neměl šťávu ani vypovídající hodnotu, tak vězte, že zítra je třeba zapnout televizi!

Každou středu ve 20:30 na Nova Action a Voyo

  • Po televizní premiéře prvního dílu také na Voyo.
  • Reprízy pořadu potom poběží každý pátek, a to v čase 1:30 a 7:40.

V prvním díle zátěžový test hybridu, srovnávák Multivanů, Kamiq do šroubku i tahač letadel

V prvním díle nového pořadu o autech na Nova Action budeme sledovat test nejsilnější produkční Mazdy, která nabízí více než 320 koní při neuvěřitelné spotřebě. Standa Kolman nám ukáže, jak se tento plug-in hybrid bude chovat, když ho zcela vybijeme.

Další téma bude srovnání dvou generací Volkswagenu Multivan - T6.1 a T7, včetně měřených slalomů a sprintů. Martin Vaculík nám také ukáže nový model na zvedáku a zkontroluje, zda modulární platforma MQB snížila robustnost Multivanu proti předchozí verzi.

Televizní Svět motorů vás v prvním díle vezme také do zákulisí letiště. Tahač letadel vám předvede řidič, který ho obsluhuje už více než 20 let.

Martin Vaculík se také podívá na ojetou Škodu Kamiq. Prozkoumáme, jaké konfigurace jsou nejlepší a na co si dát pozor.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (4)
Avatar - Dinar
16. 2. 2023 10:00
Mně stačila ta video ochutnávka,
děkuji. :-[] :-[]
Avatar - KANKUNEN
16. 2. 2023 06:34
Re: Za mě zase slabší průměr
Za mě je vidět, že to Vaculíka baví a jak přesně trefil Kamiqa, brzdy i s vysvětlením a poznámka 1,0 TSI. Kdo přelezl 1,0 TSI do 1,6ky, tak to ví moc dobře.
15. 2. 2023 22:24
Re: Za mě zase slabší průměr
K logopedovi nemusí jen Vladimír Kadera a Stanislav Kolman, všichni ostatní ano a navíc působí kulturou projevu jako účastníci nepovedeného konkurzu na komentátory provinčního tuningového srazu u rybníka a to včetně oblečení. Vaculíkův projev strojený a teatrální, ostatně jako vždycky. Rádoby vtipná narážka na vady řeči to nezachrání. Na internet budiž, do seriózní TV v žádném případě. Slečna dobrá, ale mohli jí alespoň naučit startovat závod. No závod, hlavně 10 minut nezáživné jízdy mezi kužely a nic... Na stavění kuželů a rozměřování vzdáleností mezi nimi každý lačně čeká.

Myslíš-li dobrý jako ve škole, tedy za 3 (raději za 3-), mohu souhlasit, ale klidně si příští díly nechám utéct s lehkým srdcem.

Otázku kvality otestování raději nekomentuji, ale nedovolil bych si napsat že jsou "otestované dobře". To ale v daném formátu asi ani o moc lépe udělat nejde.
Avatar - KANKUNEN
15. 2. 2023 21:29
Za mě dobré
Vaculík i kolega mluví dobře, ti dva druzí to cedí přes zuby, takže logoped a půjde to. Kamiq i Multivany jsou otestované dobře.