Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Range Rover (2012) – Luxusní SUV pro nový modelový rok

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (12)
Range Rover bude i v roce 2012 představovat vrchol v nabídce své značky. Lehká modernizace přinesla několik stylistických úprav a novou příplatkovou výbavu.

V modelovém roce 2012 budou mít Range Rovery leskle černý podklad hlavních světlometů i zadních svítilen. Maska chladiče bude v černé barvě Narvik Black. Kliky dveří i výdechy za předními koly budou v barvě karoserie a novinkou jsou 20palcová litá kola ve stříbrné barvě.

Pro interiér je připravenou obložení dřevěnou dýhou Grand Black. Pro nejvyšší stupeň výbavy Autobiography bude na výběr z několika druhů dřevěné dýhy pojmenovaných Burr Maple Prussian Blue, Anthracite Lined Oak a Ash Burl.

Další novinky představují příplatkové pakety. Pro výbavu Vogue bude v nabídce Vogue Silver Pack a Vogue Black Pack. Pro Range Rover v provedení Autobiography budou k dispozici tři nové pakety – Prestige, Dynamic a Technology.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (12)
Avatar - Machýrek
8. 12. 2011 08:16
Re: K čemu
K jezdeni. Jako ze se sedi uvnitr, toci s volantem, pravou nohou se stoucha do klacku co tam prekazej a sem tam se zarumpluje s nejakou packou a cudlikem co trcej vsude kolem...
Avatar - kolmar
8. 12. 2011 01:31
Re: K čemu
U nas malo, no v inych krajinach chlapci casto pojdu na vylet mimo asfalt

[odkaz]

[odkaz]

Je toho na nete strasne vela, nebudem tu viac davat :-!
8. 12. 2011 00:16
Re: :-)
Jo jo, kdo nezkusil, nepochopí... ;-)
Avatar - HEMI
7. 12. 2011 22:58
RANGE ROVER- the ultimate all-rounder
Týmto príspevkom sa možno budem podobať na GTI-ho, no tentokrát mi to nevadí, Range Rover je moja srdcovka už od nepamäti, najmä však od príchodu verzie LR322 v roku 2002 ktorej dizajn vydržal v mierne modifkovanej podobe doteraz. No jednoducho teraz musím zareagovať, keďže by som rád objasnil Rangieho pravú tvár/podstatu, zámer jeho tvorcov a nie prípady, keď si niekto Rangie kúpi ako nástroj na budovanie ega, aj keď je potrebné si priznať, že ten, kto si ho môže dovoliť, to ego/schopnosti má predsa len "inde".To, že sa niekto pýta, k čomu je Range Rover mu jednoducho nerozumie. Podstata Range Rover-u je, že v skutočnosti nie je tuctovka. Prirovnávať ho X5, Q7 alebo GL, no s prižmúreným okom ku G-wagenu, hm, je divné. Ten, kto jazdí s Rangie-m, nepotrebuje jazdné vlastnosti charakteristické pre BMW, to, že si zákrutu strihne bez výraznejšieho náklonu, to je irelevantné. Range si nepotrebuje vynucovať obdiv okolia, ten sa mu dostane prirodzene, ako keby prichádzal kráľ. Rangie je perfektný prípad skĺbenia všetkých možných a nemožných vlastností, komfort, luxus, priestrannosť, kultivovanosť, dizajn atď atď. Range Rover je ultimatívny all-rounder, ktorý dokáže splniť všetky úlohy čo pred neho postavíte. Aj keď to práve nemusí byť jeden deň návšteva opery, no a na druhý deň sa ísť vyblbnúť do kameňolomu, ale je upokojujúce vedieť, že to Rangie zvládne. A bravúrne, navyše v interiéri kvality hodnej tých najlepších z najlepších. Ten pocit istoty, ktorý vám Rangie dáva, je úžasný, takisto to odizolovanie od ostatného sveta a navyše klasická "commanding position". Áno, beriem, to všetko hladí vaše ego, no závisí na vás, či budete auto oceňovať aj bez ohľadu na to, čo vravia ostatní. Všetko to vyznieva ako oslavná óda na Rangieho, ja viem, s Rangiem som mal zatiaľ tú česť len krátko, no dojem, čo zanechal je hlboký. Toto je auto podľa mojich predstáv o aute na celý život. Auto pre tých, čo vedia, čo chcú. Nech sa vyjadrujem ako chcem, pekne to vystihol aj citát o Range Roveri:

The Range Rover stands alone, above all others
as the flagship, as the ultimate, as the supreme
luxury four-wheel drive vehicle. It stands enhanced,
further extending its leadership with the world’s
finest interior and increases its capability,
performance and economy yet again. It is peerless.
The most advanced, most powerful, most complete
luxury four-wheel drive vehicle is the Range Rover.

Pre teba Rangie,

navždy verný!
7. 12. 2011 22:34
Re: K čemu
Vedu doma totéž auto a rozhodně ne v holobytu, ale drží. Co bych možná poradil sousedovi, jestli to má po záruce, tak zmizet od autorizovaného servisu a sehnat si dobrého automechanika, kterému prostě může věřit. Freelander 2 je sám o sobě hodnocen jako celkem spolehlivé auto a věřím, že se to bude ještě zlepšovat, ale prvně by měli udělat průvan v dealerstvích a servisech... ;-\