Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: S hraniční zdí si neporadí ani Jeep Cherokee

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Pašeráci drog pro překonání hranice mezi Mexikem a USA využívají různé způsoby a projevují velkou vynalézavost. Ne všechny pokusy ale dopadnou podle jejich představ.

Mezi jeden z posledních zdokumentovaných a neúspěšných pokusů o překonání hranice patří přejezd přes více než čtyři metry vysokou hraniční zeď. Ten se měl uskutečnit v poušti nedaleko Yumy na hranici mezi Mexikem a Arizonou. Posloužit k němu měla rampa a starší Jeep Cherokee.

V konstrukci rampy se bohužel pro pašeráky vyskytla zásadní konstrukční vada, kterou byl příliš velký přechodový úhel, na němž Cherokee uvízl. Podle informací uvolněných severoamerickou pohraniční stráží se toto úterý v nočních hodinách snažila dvoučlenná posádka Jeep zachránit. Vozidla pohupujícího se na vrcholu hraniční zdi si všimla hlídka a při jejím zákroku dvojice pašeráku i s nákladem uprchla zpět do Mexika.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Avatar - KANKUNEN
4. 11. 2012 09:00
Blesk nebo auto
Tradice je taková, že na autowebu jsou zveřejněné nějaké údaje o autu, keré je předmětem článku. Doporučil bych Barika. Jsem zvědav, jestli budem informování o každém autě, které zůstane v Česku sedět na břiše.