Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Žena se desítky minut snaží zaparkovat

David Bureš
Diskuze (26)
Paralelní parkování je pro leckteré řidiče velký problém. Řidička z přiloženého videa mezi takové rozhodně patří.

Žena z přiloženého videa se snaží zaparkovat do řady ne pár minut, ale dlouhé desítky minut. Autor videa tvrdí, že řidičce trvalo skoro půlhodiny, než se jí konečně podařilo zaparkovat.

Nutno podotknout, že volná mezera není nijak krátká, žena tak se starším Opelem Corsa má dostatek prostoru na zaparkování. Řidičce nakonec pomůže muž, který jí radí, jak točit volantem a kam jet.

Video se už na internetu stalo hitem, zveřejněno bylo 25. dubna a již nyní má více než 1,1 milionu zhlédnutí.

David Bureš
Diskuze (26)
3. 5. 2013 22:18
hahaha
Len sa smejte ...pozeral som to asi len 20sec.nic smiesne na tom nevidim mozno chudina dlho nevozila alebo bola zaciatocnicka alebo mozno len niekam isla lebo musela alebo jej len preplo.miesto toho aby jej niekto prisiel pomoct.ja by som jej isiel pomoct a opytal sa jej preco takto parkuje.az na tomto zaklade by som jej dopurucil 1.odovdzat vodicak,alebo ju lutoval ale cumet s okna a kamerovat a smiat sa to je len vykon.ak by jej pomohli tak by urcite aj viac pomohli k bezpecnosti v premavke.
3. 5. 2013 09:59
Re: wtf?
Bez pozdlzneho parkovania sa v pohode da zit, urcite to nie je zaciatok aj koniec kazdej cesty autom. Pri dome, kde byvam, sa parkuje kolmo, pri nakupnych centrach tiez (pripadne sikmo). Za poslednych 5 rokov som pozdlzne parkovat nepotreboval vobec. A ten, kto s tym ma problem, si dnes uz moze kupit do auta asisitenta na pozdlzne parkovanie. A to sa tesim na dobu, ked bude v aute tlacitko "zaparkovat" a auto automaticky zaparkuje na najblizsom moznom mieste. Pracu treba nechat strojom a hlavne by sa to malo tykat otravnych a nezaujimavych veci ako parkovanie.
3. 5. 2013 08:08
Asi perfekcionistka
Moc nechápu, proč tam nezajela normálně předkem. Když je dost místa, sám se k takové nízkosti uchýlím:-) A u nás je povoleno i parkování "naštorc" jestli se nepletu...
2. 5. 2013 23:38
Re: Je neuvěřitelné...
Naprosto přesně. Nikdo by neměl dostat papíry jenom kvůli tomu, že je hodnej a slušnej. Všichni by měli umět řídit. Určité množství lidí na to prostě a jednoduše nemá a dát jim do rukou papíry je akorát zvyšováním nebezpečí na silnicích. Řidičák není svoboda slova. Nemá na něj automaticky nárok každej jenom proto, že se narodil jako homo sapiens.
2. 5. 2013 23:33
Papíry???
Nikdo mi nevymluví, že tato dáma nemohla získat papíry standardním způsobem. Buď to bylo cinklý, nebo si to odpracovala tělem.