Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vítězná videa soutěže Porsche My Daily Magic

David Bureš
Diskuze (1)
Hlavním hrdinou vítězného video režiséra Michaela Koerbela je zavazadelník Porsche 911.

Vítězem soutěže Porsche My Daily Magic pořádané Porsche Cars North America se stal režisér Michael Koerbel se svým videm nazvaným Its a Magical Life. Odměnou pro vítěze je buď roční pronájem vozu Porsche, nebo 18.000 dolarů v hotovosti spolu s dvoudenní VIP vstupenkou na premiérové promítání snímku.

Soutěž byla součástí nové reklamní kampaně nazvané Engineered for Magic. Every day, která má dokazovat, že vozy Porsche nejsou jen sportovní auta určená pro víkendové ježdění, ale že je s nimi možné jezdit každý den. Soutěžící měli pomocí krátkého videa ukázat, jak si sami vysvětlují motto everyday magic (každodenní kouzlo).

Vítěz soutěže se zaměřil na zavazadlový prostor Porsche 911 a svým snímkem ukázal, co všechno do něj může člověk v průběhu života vložit. Mladík ocení, že se do něj vejde lednička s osvěžujícím nápojem, třicátník do něj schová dárek pro svoji přítelkyni, nastávající matka zase do zavazadelníku dá svůj nákup.

Ve finálové trojici bylo i video nazvané Sweet dreams (Sladké sny), jejíž hrdinkou je snící holčička, a The Ride (Jízda), v němž si jiná dívka užije projížďku v otevřené 911 se staženou střechou nakonec více než jízdu na horské dráze.

David Bureš
Diskuze (1)
Avatar - Brandon Walsh
4. 1. 2012 12:43
zasluzene vitazstvo
krasne video :yes: