Volkswagen Multivan 6.1 v nejmodernější podobě

Komerční prezentace

Představení modelu Multivan 6.1 přináší další kapitolu tohoto jedinečného a úspěšného příběhu. Pod tímto číselným označením Volkswagen však uvádí i další modernizované modely Transporter, Caravelle a California.

Multivan 6.1 je poprvé vybaven digitálním panelem přístrojové desky, tzv. Digitálním Cockpitem, s nově integrovanou architekturou elektroniky. Společně s uvedením modernějších asistenčních systémů a novou přední partií tak splňuje zvýšené nároky zákazníků. Již nyní, od poloviny listopadu budou první vozy k prohlédnuti a testovacím jízdám u pražského dealera Auto Podbabská. Vůz tedy splní téměř všechny nároky, které jsou na něj řidičem kladeny. Design s ostře definovanými liniemi, flexibilní interiér, velká nabídka místa a bohatá sériová výbava pro všechny tři linie.

Jak je to s výkonem?

S autem si lze užít ještě více zábavy, když je přizpůsobený individuálnímu stylu jízdy. Proto je v nabídce zařazen pohon předních kol i pohon všech kol 4Motion, manuální převodovka i dvouspojková převodovka a adaptivní regulace podvozku. Řidič si tak může užít jízdu buď mimořádně ekonomickou, nebo velmi komfortní či sportovní. Navíc vůz nyní nabízí více asistenčních systémů než kdykoli dříve. Například Lane Assist pro udržování vozu v jízdním pruhu, Park Assist pro snadné parkování nebo pak systém rozpoznávání dopravních značek.

Volkswagen Multivan 6.1 Volkswagen Multivan 6.1

Budoucnost na očích

Přestože Multivan již dříve určoval směr vývoje, nikdy to nebylo v takové míře, jako je tomu dnes. Kromě nového digitálního cockpitu s uhlopříčkou 10,25 palců se pyšní interiér vozu Multivan 6.1 modernějšími možnostmi sériově nabízeného propojení prostřednictvím nejnovější generace modulárního Infotainment systému, včetně dotykové obrazovky s uhlopříčkou 9,2 palců ve středové konzole. Zvýšená pozice sezení a bederní opěrky nastavitelné ve 4 směrech se postarají o vynikající pohodlí a četné odkládací přihrádky ve voze zase o přehledný pořádek. To už je však dodávané na přání zákazníka.

Volkswagen Multivan 6.1 Volkswagen Multivan 6.1

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly