Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen spustil rozsáhlou jarní servisní akci

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
Servisní partneři značky Volkswagen mají až do 10. května připravenou výhodnou jarní servisní nabídku, zohledňující stáří automobilu.

Jarní servisní nabídka, která je rozdělena do dvou segmentů (vozy do stáří 4 let a vozy staré 5 let a více), platí od 3. března 2014 do 10. května u participujících servisních partnerů Volkswagen a Volkswagen Užitkové vozy. Vyhledání nejbližšího autorizovaného servisu Volkswagen usnadňuje nová aplikace pro chytré telefony Volkswagen Service App.

Jarní prohlídku je výhodné spojit rovnou s přezutím vozu na letní pneumatiky. Servisní pracovníci zajistí nejen výměnu kompletů kol, ale i jejich vyvážení a kontrolu geometrie. Místo opotřebovaných pneumatik doporučí a namontují nejvhodnější pneumatiky pro daný model a zamýšlený druh provozu.

V rámci služby All Inclusive Pneu Service je poskytováno také očištění, správné ošetření a sezonní uskladnění pneumatik. V případě výměny starých pneumatik za nové převezme autorizovaný servis Volkswagen také veškeré starosti s ekologickou recyklací starých plášťů.

Stejně jako pneumatiky je pro bezpečnost důležitý dobrý výhled z vozu. Na tom se může podílet i litr koncentrátu originální letní směsi do ostřikovačů, který dostanou zákazníci jako bonus k sadě originálních stíračů.

Pro majitele starších vozů jsou připraveny díly Economy, jejichž cena zohledňuje časovou hodnotu vozu v době opravy. V průměru jsou o 25 procent levnější, přestože splňují veškeré standardy značky Volkswagen na kvalitu a funkčnost. Samozřejmostí je i dvouletá záruka.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
28. 3. 2014 21:02
Reklama
Taketo, a castokrat aj lepsie, akcie maju aj ine automobilky. Mozno by bolo vhodne oznacit clanok ako platenu reklamu.