Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Touran 2007: pařížské inovace

Ondřej Láník
Diskuze (97)
Decentní vzezření pěti až sedmimístného MPV se v Paříži promění v duchu designu většího Passatu a exkluzivnějšího Eose.

Volkswagen Touran poprvé představený v roce 2003 na autosalonu v Ženevě se v Paříži za několik málo týdnů dočká významných změn. Design Volkswagenů už nemá být tak decentní jako v první polovině desetiletí. Jednoduché a pravidelné tvary světlometů střídají tvary oválné, ne nepodobné těm u kupé-kabrioletu Eos, manažerského Passatu nebo konkurenčního Chrysleru Voyager. Nový přední nárazník je v duchu současné modelové řady integrální součástí designu přídě, která nese rozměrnou chromovanou střední část. Drobnými úpravami prošel také zadní nárazník a koncové svítilny. V interiéru jsou použity materiály s novými vzory.

Z technických novinek je nejzajímavější zavedení inteligentního parkovacího asistenta mezi položky mimořádné výbavy. Volkswagen tak bude druhou značkou po Toyotě, která podobný systém v současnosti nabízí v Evropě.

Ondřej Láník
Diskuze (97)
16. 9. 2006 03:55
Re: Male OT : Terenne auto roku 2006
No no... ovládej se.
16. 9. 2006 03:54
Re: KONČÍME, ZAVÍRÁME, BALÍME
Manitou... tys opravdu vyjímečný jedinec :-) ...
16. 9. 2006 03:53
Re: KONČÍME, ZAVÍRÁME, BALÍME
Censor? Ukřivděnej učitel? Nebo natvrdlej lingvista?
13. 9. 2006 21:38
Re: KONČÍME, ZAVÍRÁME, BALÍME
Ty zase nezapomeň ráno hlásit službě, aby ti na noc neutahovali moc kšíry >:D a přes den ať ti přidaj prášek na zklidnění... jsi moc divokej, OZZY... Vezmi si příklad ze svého jmenovce. Manželka mu přistříhla křídla... a je jak beránek. A jak panečku řádil. To tys proti němu jako Logan proti GT3 >:-[]
13. 9. 2006 19:03
Re: Změny?
To nevadí... ale dost sis u mě šplh, jak mě máš nastudovaného. To potěší ;-) :yes: