Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vozy od GM, Fordu a Mazdy nabídnou propojení s iPodem

Tomáš Votruba
Diskuze (0)
Americké automobilky General Motors a Ford Motor i japonská Mazda Motor budou nabízet možnost snadného připojení přehrávače iPod u většiny svých značek.

Americké automobilky General Motors a Ford Motor i japonská Mazda Motor budou nabízet možnost snadného připojení přehrávače iPod u většiny svých značek. Apple se minulý týden dohodnul se třemi velkými automobilkami na propojení svého digitálního hudebního přehrávače iPod se stereosystémy v jejich vozech. Americké automobilky General Motors a Ford Motor i japonská Mazda Motor budou nabízet možnost snadného připojení populárního přehrávače iPod u většiny svých značek.

Připojení iPodu umožní přehrávaní uložených písniček a současně zajistí dobíjení přístroje. Uživatelé budou moci k výběru písniček z iPodu používat ovládání automobilového stereosystému. Více než 70 procent automobilů z modelové řady 2007 ve Spojených státech tak bude nabízet integraci iPodu. Přehrávač od Applu najdete i v jiných vozech, například u značek Alfa Romeo, BMW nebo u koncernu VW.

Tomáš Votruba
Diskuze (0)