Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

VW o výstavě Auta na náplavce: Musíme vyrazit mezi zákazníky, náplavka je skvělým místem

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Do startu unikátní automobilové výstavy Auta na náplavce už zbývá méně než měsíc a výrobci pomalu začínají odhalovat, které modely zde představí. Co pro návštěvníky chystá německý Volkswagen?

Video se připravuje ...

Přípravy na výstavu Auta na náplavce jsou v plném proudu, vždyť zahajovací den čtyřdenního programu je naplánován již na 31. srpna. Akce v závěru prázdnin se zúčastní několik automobilek a chybět mezi nimi nebude ani Volkswagen. Zeptali jsme se Davida Valenty, PR VW pro osobní vozy, co značku k účasti na výstavě přimělo.

„Dobře víme, že musíme za našimi zákazníky chodit i mimo naše showroomy,“ říká Valenta. „Je utopie myslet si, že budou objíždět jednotlivé prodejce za účelem výběru vozů. Auta je potřeba ukázat tam, kde se lidé přirozeně vyskytují a náplavka je skvělé místo.“

Dále se dozvídáme, jak německá automobilka vybírala modely, které na unikátní výstavu přiveze. „Akce je určena pro širokou veřejnost. Zvolili jsme tedy vozy, které jsou mezi našimi zákazníky nejoblíbenější. Doplníme je jednou ikonou a jednou horkou novinkou,“ láká Valenta s tím, že největším tahákem Volkswagenu bude na náplavce nová vlajková loď – model Arteon.

Připomeňme, že akce Auta na náplavce se koná od 31. srpna do 3. září a kromě atraktivních premiér čeká návštěvníky také bohatý doprovodný program. Více informací a čerstvé novinky jsou pro zájemce připraveny také na oficiální Facebook události.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)