Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

VW Užitkové vozy: Slevy 65 až 150 tisíc korun

Diskuze (1)
Divize užitkových vozů značky Volkswagen připravila pro podzimní sezónu výrazné slevy.

Čtveřice dodávkových modelů značky Volkswagen je s platností od 7. září na českém trhu nabízena s výraznými slevami. Při nákupu za hotové zákazník ušetří pěti- až šestimístnou částku, s financováním od ŠkoFinu se pojí další sleva v řádu desítek tisíc.

Akce se týká modelů Caddy, Transporter, Multivan a Crafter. Výjimkou je pickup Amarok, u kterého jsou plně vytíženy výrobní kapacity a další navýšení objemu prodaných aut proto není možné.

Nejmenší Caddy zlevnil o 65 až 85 tisíc korun, přičemž Volkswagen více zvýhodňuje zážehové motory.

Slušně vybavený Caddy Trendline proto s motorem 1,6 TDI/75 kW stojí 350.000,- Kč bez DPH (sleva 68 tisíc), s benzinovým 1,2 TSI/77 kW 304.000,- Kč (sleva 73 tisíc) a ve verzi na plyn (LPG) 1,6 BiFuel/75 kW 357.000,- Kč (sleva 82 tisíc).

Další výhodu při pořízení zážehových motorů představuje financování od ŠkoFinu. S ním se snižuje cena pro Caddy 1,6 TDI o 20 tisíc Kč (včetně DPH), u 1,2 TSI a 1,6 BiFuel o 40 tisíc Kč.

Obdobné je zvýhodnění u čistě užitkového skříňového Caddy. Ten lze nyní pořídit výrazně pod 300 tisíc Kč bez DPH.

Transporter je nyní nabízen o 150 tisíc korun levněji, při pořízení luxusnějšího derivátu Multivan lze ušetřit 140 tisíc korun. Obě částky jsou v cenách bez DPH.

Crafter letos prošel modernizací, která přinesla nové motory. Přesto Volkswagen i pro něj nabízí slevu, a to ve výši 100 tisíc korun. Kromě toho i nadále platí nabídka prodloužené tříleté záruky zdarma.

Uvedené slevy jsou doporučením dovozce, konečná kalkulace záleží na dohodě s konkrétním prodejcem. Akce platí po celý podzim 2011, vztahuje se na vozy předané do konce roku. Smyslem této kampaně je povzbudit oživení stagnujícího českého trhu s užitkovými vozy a posílit trend růstu tržního podílu značky VW v jednotlivých segmentech.

Diskuze (1)
Avatar - mozi
3. 2. 2012 02:22
Servis iveco
Originální, neoriginální i repasované autodíly za výhodné ceny na [odkaz] právě jsem koupil karoserii za 2 litry na Iveco :-)