Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2014: Modelky

Aleš Jungmann
Diskuze (48)
Dokážete si představit autosalon bez modelek? Vidíte, my také ne, a proto vám přinášíme malý ženevský „souhrn“.

Co naplat, návštěvníci autosalonů (v novinářské dny zvláště) jsou z velké části muži. Je proto logické, že se automobilky snaží zaujmout i jiným způsobem, než pouze svými plechovými či karbonovými výtvory a do boje nasazují děvčata. A nebojme se přiznat, že některé expozice by bez usměvavých hostesek přišly o většinu svého kouzla.

Kde byla letos nejhezčí děvčata? Jako už tradičně lze mezi premianty jmenovat stánky Škody s českými slečnami a Fiatu, protože Italové zkrátka vědí...

Nic nepodcenili ani na Nissanu, kam se člověk opravdu rád vracel, nebo na Toyotě. Tamní hostesky jsme museli v duchu litovat, protože poslouchat líbivou popovou pecku „I love It“, jejíž část se každé dvě minuty stále dokola na stánku přehrávala, je po několika hodinách spíše promyšlenou formou mučení. To hostesky a hostesáci na Citroënu si secvičili roztomilý taneční vstup, který překvapeným návštěvníkům několikrát za den předvedli. Palec nahoru za kreativitu!

TIP: Pokud vás slečny zaujaly, určitě si nenechte ujít i video s hosteskami, které pro vás právě připravujeme.

Aleš Jungmann
Diskuze (48)
Avatar - M1chal
15. 3. 2014 19:16
Hosteska
nejhezčí byla ta u 308 kombi, ta blond kratkovlasa :-! :yes:
Avatar - rokyta.p
12. 3. 2014 00:35
Re: Opačný pohled
Topor, ty jsi prý na kluky, se tu říká, ne? I když ti korejci vypadají podobně ať je to baba nebo chlap >:-[]
Avatar - rokyta.p
12. 3. 2014 00:34
Re: Opačný pohled
Toper, ty jsi prý na kluky, se tu říká, ne? I když ti korejci vypadají podobně ať je to baba nebo chlap >:-[]
11. 3. 2014 22:24
Re: hmchm....

Do tvejch nervovejch obvodů se zase míchá signál z pračky, co?
David Lister
Avatar - Petrolhead_CZ
11. 3. 2014 12:48
Re: holky od škodovky
Mám přesně opačný názor a zkušenosti ;-) Pěknou nizozemku, polku a němku jsem snad nikdy neviděl a to mám docela dost nacestováno...španělky ujdou, ale hrozně mi u nich vadí ta mluva, většina zní díky tomu ''ch'' hrozně chlapsky, o té časté ''seschlosti'' ani nemluvím. Vůbec nejlepší jsou italky, když narazíš na opravdu hezkou, tak se jim nic nevyrovná. Viz. např. Ženeva: [odkaz] (fotka č.14)

Švédky, norky, většinou průměr, ale viděl jsem taky pěkné drahokamy ;-) Za pěknými britkami musíš do Londýna, jinak je to opravdový průšvih. Za mě nejhorší Německo a Dánsko.