Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva živě: Škoda láká na dvoubarevnou studii Fabie

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (65)
Vedle modrobílého showcaru Fabia S2000 připraveného pro rallye, si návštěvníci autosalonu mohou prohlédnout i studii nového modelu Škoda Fabia...

Vedle modrobílého showcaru Fabia S2000 připraveného pro rallye, automobilka Škoda na svém stánku právě dnes odhalila studii modelu Fabia, která oslňuje návštěvníky atraktivní kombinací barev. Karoserie vozu je v černé barvě s perleťovým efektem a stříbrně lakovanou střechou.

Případní zájemci o dvoubarevné lakování u sériového vozu mají možnost kombinovat bílou střechu s laky karoserie nabízenými pro Fabii.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (65)
7. 3. 2007 06:35
Re: fabka
Napis mi este dalsie sucasne auto, ktore sa aktualne vyraba a predava, ktore by malo take podivne proporcie. Obavam sa, ze uzka a vysoka je vo svojej triede Fabia2 sama...Picanto, WagonR, Agila, to su auta uplne o niecom inom, ak si myslel tie...
7. 3. 2007 06:31
Re: KRÁSKA TŘÍDY
Zaujimave, ze prednedavnom si design GP vyzdvihoval. Uz nevies co pises, GTI, si trapny. Co je naivne sa ukaze za tri roky, ale Skoda to dokazala uz teraz....hehe, citas vobec tie blbosti po sebe?
7. 3. 2007 06:29
Re: KRÁSKA TŘÍDY
Postav vedla seba Mazdu 2 a novu Fabku. Jak princezna vedla Quasimoda. Vzhladom na to, ze Skoda je domaca automobilka, tak sa jej u nas bude predavat urcite viac, ale na ziadny slavny uspech to nevyzera, s vynimkou par ludi su reakcie vacsinou hodne negativne.
7. 3. 2007 06:21
Re: Možnost volby
Ano, s tou podobou celkom trefne. Urcite by som uz neriesil vzajomnu podobnost aut. Hodnotit sa da iba dizajn a riesenie ako take, v tom u mna F2 prepada, tak podivne proporcie nema uz nikto najmenej od doby AMC Pacer, to bol opacny extrem...
6. 3. 2007 19:01
Re: KRÁSKA TŘÍDY
Podívej se na základní motorizace konkurence, možná budeš překvapený, že Fabia nevyjíždí na nejslabším motoru. Osobně bych volil samozřejmě tu 1,6 ale pochop, že s tímhle jezdí i 70ti letí dědové a těm je fuk jak to akceleruje. Jak bude vypadatMmazda 2 už víme. Žádná trefa. Fiesta by mohla zahýbat, ovšem, jak sleduji Ford (Mondeo... S-Max...) mám obavu, že to nebude žádná sláva. POLO bude designově výrazně omlazeno, a tedy tohle je mé železo v ohni. Do té doby se však Fabia stane trhákem. O tom jsem přesvědčen.