Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zetor a soutěž Bezpečná farma

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
Zetor Major 80 je cenou pro hlavního vítěze soutěže o Bezpečnou farmu, jejíž 14. ročník v letošním roce probíhá na území Polska.

Soutěže o Bezpečnou farmu se mohou zúčastnit farmáři z celého Polska včetně malých farem a soukromých farmářů. Uzávěrka přihlášek do letošního ročníku byla 31. 3. 2016.

V současné době probíhá hodnocení přihlášených účastníků. Soutěžní kritéria hodnotí odborná porota složená ze zástupců polského ministerstva zemědělství, inspektorátu práce a Institutu technologie a vědy.

Letošní ročník zaštítil i prezident Andrzej Duda. Cílem soutěže je podpořit bezpečnost práce v zemědělství a motivovat zemědělce, aby tomuto tématu věnovali pozornost.

Vítězná farma, která dodržuje a aplikuje bezpečnost práce dle stanovených soutěžních kritérií, bude vyhlášena na výstavě Agroshow Bednary, která se letos bude konat od 23. do 26. září.

Hlavní cenou pro vítěze této soutěže byl zvolen Zetor Major 80 s bezpečnostní kabinou, v níž se hladina hluku díky revolučnímu řešení upevnění kabiny na silenblocích pohybuje pod 85 dB.

Traktor se čtyřválcem TCD 2.9 L4 od společnosti Deutz AG disponuje výkonem 55 kW (75 k) a točivý moment 300 N.m, pohonem všech čtyř kol a reverzační čtyřstupňovou plně synchronizovanou převodovkou.

Soutěže Bezpečná farma se v uplynulých ročnících zúčastnilo přes 16.000 farem a počet účastníků každým rokem roste.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
Avatar - WinDiesel
14. 7. 2016 13:25
Re: Už zase?
A KOLIK OBILÍ PŘÍPADNĚ ŘEPKY SKLIDÍ ZA HODINU ... :-)
14. 7. 2016 11:43
Re: Už zase?
Když traktory tobě, tak mně kombajny. Už je léto a chtělo by to nějakej test kombajnu. Např. sprint s lištou, kolik piv se vejde do lednice v kabině a jízda podle GPS
Avatar - Bubáq
14. 7. 2016 09:54
Re: Už zase?
Ahoj Balsame, nezlob se na ACZ... já tyto informace vítám, protože v ČR snad neexistuje portál o zemědělské technice, který by informoval o těchto akcích a novinkách. Tedy, ve skutečnosti jeden tu je, ale kromě velmi velmi stručného textu nic dalšího neuvádí, ba i fotografie jsou jen miniaturní, zřídka více, než jen jedna... Já jsem rád, že ACZ tyto (zaplacené) propagační informace publikuje, a zároveň věřím, že to ostatním uživatelům ACZ nevadí.... Ostatně, jedná se o rubriku "Profi",´....
Avatar - WinDiesel
14. 7. 2016 09:25
Re: Už zase?
Ovšem Andrej z toho radost nemá, vlastní distribuční síť New Hollandů a Iveco ... to si šlapou na kuří oka :-)
Avatar - WinDiesel
14. 7. 2016 09:24
Re: Už zase?
Pokud vím Zetor vlastní Tvoji soukmenovci. Měl bys být na ně hrdý jak jsou šikovní ...... :-) jak v tom umí chodit .......... a taky na Andreje :-)