Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AAA Auto otevře v Polsku dvě nové pobočky

ČTK
Diskuze (9)
Síť autobazarů AAA Auto, kterou provozuje společnost Aures Holdings, otevře na začátku letošního roku nové pobočky v polských Gliwicích a Krakově.

Firma tak plní expanzní strategii, jejímž cílem pro letošní rok je zejména rozšiřování pobočkové sítě v Polsku. V současnosti má v Polsku osm poboček. Uvedla to v dnešní tiskové zprávě.

Nabídka ojetých aut AAA v Polsku se v současnosti pohybuje kolem 2000 vozů. Podle předběžných údajů tam firma loni prodala o polovinu více automobilů než v roce 2017.

Pobočka v Gliwicích bude sloužit především pro výkup ojetých vozidel a plní funkci zázemí pro katovickou pobočku, která se zabývá prodejem i výkupem ojetin. V areálu gliwické pobočky aktuálně stojí přibližně 100 vykoupených automobilů. Pobočka byla koncem loňského roku ve zkušebním módu, nyní se rozjela do ostrého provozu.

V Krakově se dosavadní pobočka AAA Auto, která fungovala rovněž jako výkupní, přestěhuje do nové lokality a otevře se zákazníkům v únoru 2019 jako autocentrum s plným servisem. Zákazníci zde budou moci prodat nebo koupit ojetý vůz a rovněž si vybrat způsob financování nákupu auta. Nová pobočka se bude nacházet v nákupní zóně s velkou návštěvností a její prodejní plocha pojme až 800 automobilů.

Prodej v polských pobočkách AAA AUTO roste každý měsíc a rychleji než v České republice, na Slovensku a v Maďarsku. V roce 2018 se v Polsku podle předběžných výsledků prodalo přes 9000 ojetých automobilů, o 3000 více než v roce 2017. V současné době má AAA Auto 46 poboček ve čtyřech zemích.

ČTK
Diskuze (9)

Doporučujeme

5. 1. 2019 12:28
Ani koloběžku!
Prodat nebo koupit auto v áčkách může jen ekonomický sebevrah. Nikdy nezapomenu, jak jsem tam před lety jel (jen tak na zkoušku) nabídnout k prodeji svoji tehdejší Feldu. Byla v perfektním stavu, ovšem ta nabídnutá cena... >:D Vzápětí jsem ji sám prodal o 45 000 Kč dráž! >:D >:D >:D
5. 1. 2019 11:04
Zaujímavé...
Všetci vieme, čo je to za šmejdov, videí a popísaných skúseností v blogoch je plný net, a napriek tomu prosperujú a stále rastú...
Avatar - JFK
4. 1. 2019 21:18
Tetka Topolová polákům ukáže
Korpulentní teta naučí koňské handlíře jak se dělá biz s autama. >:-[]
Avatar - Uživatel_5340709
4. 1. 2019 19:16
Re: Komerční prezentace?
Předběhl nás, co? :-)
4. 1. 2019 18:57
Re: No sakra
Až na maličkost, že AAA vlastní polská investiční skupina Abris Capital, takže Poláci určitě budou vědět co a jak naservírovat Polákům.