Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta 3 pomalu míří do kin. Mrkněte na pořádný trailer!

David Bureš
Diskuze (4)
Třetí díl komiksové série Auta bude opět vyprávět příběh Bleska McQueena. Jeho role se ale změní, z nadějného mladíčka bude zkušený závodník bojující s mladšími jezdci.

Pokud budeme hledat nejlepší „automobilové“ filmy, jistě mnozí zmíní Le Mans, Rivaly, 60 sekund nebo třeba Loupež po italsku. Množství automobilových fanoušků ale do svého žebříčku nepochybně zařadí i komiksová Auta. Již 15. června do českých kin dorazí jejich třetí díl, který propaguje první pořádný trailer navazující na předchozí krátké spoty.

Auta i Auta 2 jsou sice primárně film pro děti, jenže i jejich tatínkové v nich našli detaily, kvůli kterým je milují. Ať už krásku Sally s elegantním zadečkem (neboli Porsche 911), hmyz v podobě historického Volkswagenu Brouk nebo třeba epizodní roli Michaela Schumachera (v podobě Ferrari F430). A on i ten původní příběh o tom, že přátelé jsou důležitější než nějaké trofeje, měl co do sebe. To příběh Aut 2 už tolik nenadchnul, různá zákoutí „automobilového“ světa s Italy v podobě fiátků nebo britské královny jako rolls-royce ale byla pořád skvělá.

Letošní třetí Aut dorazí do kin jedenáct let poté, co se promítal první díl, což se projeví i v jejich příběhu. Jestliže hlavní postava Blesk McQueen kdysi bývala mladým nadějným jezdcem bojujícím proti zkušenějším vozům před koncem závodní kariéry, v Autech 3 se jeho role promění. Najednou Blesk bude ten starší závodník, který se bude muset postavit mladším a mnohem rychlejším kolegům.

Blesk se po vážné nehodě bude vracet zpět na závodní tratě a bude dokazovat, že ještě nepatří do starého železa. Při snaze o poražení závodníka Bouře mu bude pomáhat mladá technička Cruz Ramirezová, která má vlastní plány, jak vítězit. A chybět samozřejmě nebude ani Burák a další známé postavičky z Kardanové Lhoty, což ostatně zveřejněný trailer dokazuje.

Nechme se tak překvapit, zda Auta 3 navážou na nadmíru povedený první díl, nebo spíše ten druhý. Ať už bude výsledek jakýkoliv, jistě to bude zajímavý tip na návštěvu kina s vaší ratolestí. Nebo snad ne?

David Bureš
Diskuze (4)
29. 4. 2017 07:24
Re: nechám v hlave jednotku
Dcéra na tom frčala skoro 2 roky v kuse, má z nich aj dva kusy na diaľkové ovládanie :-) >:D
28. 4. 2017 09:47
nechám v hlave jednotku
jednotku sme videli s mladým asi 100x. Dvojku som zignoroval, ale deckám sa páčila, trojku by som dal, vraj má mať charakter jednotky, ale zobák už evidentne nemá v pláne chodiť na autíčka pre prckov. Asi na to vyprdnem a nechám si v hlave jednotku, tá bola fakt geniálna.
Avatar - Hammunasakra
27. 4. 2017 16:47
Re: asi vas nejlepsi clanek za posledni dobu...
:yes: :-!
27. 4. 2017 16:28
asi vas nejlepsi clanek za posledni dobu...
a to není pochvala