Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Paříž 2010: Speciální příloha auto.cz

Diskuze (12)
Ctíme tradice a přinášíme nejobsáhlejší přehled všech pařížských novinek na jednom místě. S novým designem a v novém formátu.

Po dvou letech se pozornost celého automobilového světa opět zaměřila na Paříž: 30. září byl zahájen letošní Mondial de l’automobile, od 2. do 17. října je přístupný pro širokou veřejnost. Redakce Auto.cz byla opět na místě, aby posbírala všechny nové informace a prozkoumala nejdůležitější nové modely.

Přímo na místě i po návratu domů jsme pracovali doslova dnem a nocí, abychom vytvořili tuto speciální přílohu. Novinářské dny ve čtvrtek a v pátek nejsou ideální načasování: mnoho článků jsme mohli zveřejnit až o víkendu a na protřídění všech informací a fotografií jsme měli méně času než obvykle – pokud jsme chtěli dodržet náš vnitřní závazek předložit Vám kompletní přehled v obvyklém termínu. Část našich sil jsme tentokrát museli věnovat také přípravě nového formátu speciální přílohy. Myslíme si ale, že je lepší a přehlednější – tak jako nový design Auto.cz.

Místo často až nadměrně dlouhých a vyčerpávajících popisů jsme pro každou značku vytvořili stručný přehled. V něm najdete fotky přímo z výstaviště, krátký popis všech novinek a odkazy na články o nich, kde se dozvíte více. Pokud jsme o daném autě přinesli také první dojmy přímo z místa, najdete u značky i příslušný odkaz. Zkrátka: nyní je v příloze vše na jednom místě a přehledně rozdělné. Další významnou změnou je skutečnost, že veškerý obsah přílohy bude nově možné prohledávat společně s ostatními články na Auto.cz.

49 značek, 138 novinek a 2000 fotek přímo z výstaviště

Zaměřme se už ale na samotný obsah. Přes všechny změny jsme vás samozřejmě neochudili ani o tradiční a oblíbenou galerii hostesek, ani o přehled designových studií. Počet značek se tentokrát zastavil těsně pod padesátkou – v seznamu napravo můžete vybírat ze 49 automobilek. Nemyslete si, že Vás chceme ošidit nebo jsme na někoho zapomněli, máme pro to vysvětlení. V obvyklém zvažování automobilek má jednoduše větší váhu účast na autosalonu v Ženevě, proto když musí vynechat, volba zpravidla padne na Paříž či Frankfurt. To je případ Aston Martinu, Subaru, ale také designérských studií, tuningových firem a v neposlední řadě čínských automobilek. Naopak vůbec poprvé se v příloze můžete setkat s některými malými automobilkami, především těch se sídlem ve Francii.

Pařížský autosalon je podzimním vyvrcholením automobilové sezóny, proto se k němu v nejbližších týdnech určitě ještě několikrát vrátíme. Nenechte se tedy dále zdržovat a nahlédněte do speciální přílohy Auto.cz, která obsahuje 138 novinek od automobilek z celého světa.

Takže… stačí kliknout na následující odkaz:

Diskuze (12)
26. 10. 2010 17:50
Pravopis
Chtěl bych poprosit autory článků na auto.cz, aby se snažili dávat větší pozor na pravopis. Pravopisná úroveň článků se dle mého názoru postupně zhoršuje, a nejde jen o překlepy, které se občas mohou stát.
Tak například v tomto článku je věta: Část našich sil jsme tentokrát museli věnovat také přípravě nového formátu speciální přílohy.
Ale správně česky by přeci mělo být: Část svých sil jsme tentokrát museli věnovat...
Nebo se pletu?
Díky za větší snahu při psaní.
6. 10. 2010 18:40
Re: Kdo je tedy král...
Pokud budeme hodnotit jen design, tak králem je jednoznačně AM Rapide. A jak psal Plautus, přiřazením Panamery jsi jen zajistil, že A7 neokupuje poslední flek ;-)
Avatar - Plautus
6. 10. 2010 16:54
Re: Kdo je tedy král...
Micinko, čo tým chceš povedať? Že Panamera je na tom dizajnovo ešte o dosť horšie ako A7? ;-)
Avatar - mango
6. 10. 2010 12:44
Re: MACZ
chválím MACZ, opravdu dobrá práce :-)
Avatar - Pekelná Micinka
6. 10. 2010 12:40
Re: Auto.cz
What the *? :-)