Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bugatti Chiron: Kresby i špionážní fotografie (+video)

Ondřej Chamilla
Diskuze (7)
Budoucí podoba extrémního hypersportu Bugatti Chiron budí emoce. Bude vůz vypadat tak, či onak? Podívejte se s námi na některé kresby i špionážní fotografii.

Nové Bugatti, nástupce legendárního Veyronu, se bude pravděpodobně jmenovat Chiron, podle francouzského závodníka Formule 1 Louise Chirona. Je to již jedenáct let, co byl Veyron představen, a nyní se automobilový svět pomalu chystá právě na představení nástupce. Mezi automobilovými fanoušky se strhla velká vlna zájmu o potencionální příští nejrychlejší auto světa, objevují se tedy různé vizualizace možného vzhledu.

Mnozí očekávají pouze vzhledovou evoluci a ne revoluci, jako v případě Veyronu. Tomu odpovídá zakulacený tvar modro-bílého automobilu, který nakreslil člověk z magazínu Top Speed. Již dříve jsme vám pak přinesli agresivnější návrh od Itala Evrena Milana.

Mnohé o voze však nejlépe napovídají špionážní fotografie a videa. Podívejte se tedy, jak by automobil mohl vypadat zezadu, to najdete na přiložených záběrech z dálnice. Fotografie stránky Autoblog.nl pak ukazuje pravděpodobně sériový vzhled přídě, byť snímek není příliš kvalitní.

Chiron se pak bude držet osvědčeného konceptu s dvanáctiválcem do W a pohonem všech kol, přičemž výkon by měl překonat hranici 1500 koní. V minulosti se pak hovořilo o možnosti použít hybridní pohon či elektrická dmychadla.

Ondřej Chamilla
Diskuze (7)
Avatar - S8
19. 8. 2015 21:45
Re: 12 válců ???
Bude mít vypínání válců.........doufejme, za tam dají i zapínání >:D
19. 8. 2015 20:37
Re: 12 válců ???
8+8=12, proc ne ze
19. 8. 2015 18:32
12 válců ???
Chiron se pak bude držet osvědčeného konceptu s dvanáctiválcem do W a pohonem všech kol, přičemž výkon by měl překonat hranici 1500 koní.

Vážně dvanáctivwálec ???
19. 8. 2015 16:39
Re: Chiron nebo Alpina
Ten Renault vypadá líp,dává větší smysl :yes:
19. 8. 2015 16:15
Re: Chiron nebo Alpina
Tak u te uvodni asi souhlas s prasetem bradavicnatym, ja myslel ty dalsi fotky
[odkaz]
[odkaz]