Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bývalí prodejci Chevroletu posílí prodejní síť Opelu

Ondřej Chamilla
Diskuze (25)
Chevrolet své vozy v Evropě již neprodává, značka Opel však po jeho odchodu z českého trhu získala pět nových prodejních a servisních míst.

Pět nových dealerů posílí pokrytí značky Opel v České republice. Automobilka získala některé nové prodejce poté, co v Evropě skončila značka Chevrolet. Řada duálních dealerů, kteří prodávali jak Chevrolet, tak Opel, se nyní soustředí výhradně na německou značku a nehledají náhradu. Nové dealery Opelu najdeme v Praze, Kuníně, Trutnově, Tuklatech a Náchodě.

Výrobce z Rüsselsheimu navíc myslí také na vlastníky Chevroletu, což jsou vozy s Opelem příbuzné, a tak je zařadil do výhodného programu „Vítejte zpět u značky Opel“, který přináší výhodnější podmínky pro příští nákup vozu této německé značky. Automobilka s bleskem ve znaku si od zvýšení počtu dealerů slibuje posílení pozice značky na tuzemském trhu.

Ondřej Chamilla
Diskuze (25)
Avatar - DaewooMaster
15. 8. 2014 13:34
Re: K čemu !!!!
Jako že Opel na tom nemá žádný podíl? Nenech se vysmát a najdi si radši příslušné články, třeba nedávný rozhovor s panem generálním od Opelu. Samozřejmě mateřská GM má hlavní slovo, ale z pohledu zvenčí to spíš vypadá, že Opel tak dlouho kňoural, že za jeho neutěšený stav může Daewrolet, až se někdo nahoře konečně slitoval.

Jinak já si nemyslím, že k Opelu přejde významná část zákazníků Chevroletu, už jen proto, jak s nimi zametli.
Avatar - DaewooMaster
15. 8. 2014 13:27
Dědek
Ten Trutnov a Náchod, to bude Autosalon Dědek (chybí mi tam nejmladší pobočka v Rychnově, tu asi zavřou?), ten prodával předtím i Daewoo (např. zrovna ten můj kus :-)), se skoro divím, že zůstává věrný, i když ho už 2x z GM vypekli (ten přechod Daewoo - Chevrolet totiž taky nebyl bezbolestný a řada Daewoo dealerství to tehdy vzdala).
Avatar - Barrichello
15. 8. 2014 11:48
Re: Rozhodně ne ...
Nejhezčí němky sou ty, co maj rodiče odjinud >:D >:D >:D
Avatar - Hammunasakra
15. 8. 2014 08:42
Re: Rozhodně ne ...
Jj to se musim přidat :-)
15. 8. 2014 07:21
Re: K čemu !!!!
nič v zlom, sadni do oboch porovnaj a daj vedieť, čo by si si kúpil ak by si mal na oboje dosť peňazí ;-)