Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Caterham příští rok představí tři nové modely

Ondřej Chamilla
Diskuze (0)
V roce 2015 přibudou tři nové verze Caterhamu Seven. Dostanou nová jména a zařadí se mezi základní variantu 160 s tříválcem Suzuki a vrcholnou 620R s přeplňovaným čtyřválcem.

Jména jako Supersport, Roadsport či Superlight se u Caterhamu stanou minulostí. Od příštího roku se dočkáme modelů s číselným označením podobně jako u verzí 160 a 620R, kde číslo udává výkon v koních na jednu tunu hmotnosti. Nové modely pak zapadnou přímo mezi již zmiňované varianty, které tvoří základ a vrchol nabídky.

O verzích, které přijdou příští rok, toho zatím mnoho nevíme. Jisté je, že dostanou vyšší výkon než dosavadní varianty a několik úprav vzhledu. Každá z konečných pěti variant v nabídce pak bude dostupná s výkonovými balíčky R pack a S pack, které dále upraví výchozí vůz, přičemž S pack bude nejextrémnější. První z aut bude představeno na jaře. Přijde rovněž Caterham 7 CSR, který dostane zavěšení kol ve stylu Formule 1, širší podvozek a mírně odlišný design. Zájemci o jedno z nejčistších a nejextrémnějších sportovních aut na trhu se tak mají na co těšit.

Ondřej Chamilla
Diskuze (0)