Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chris Evans je novým moderátorem Top Gearu

David Bureš
Diskuze (11)
V tuto chvíli není jasné, kolik moderátorů bude mít „nový“ Top Gear bez Clarksona, Hammonda a Maye.

Chris Evans se stal novým moderátorem motoristické show Top Gear. Oznámila to sama televize BBC na svých webových stránkách. Evans je známý především z ranní show na BBC Radio 2, patří mezi nejznámější britské moderátory. Jedná se o velkého fanouška do aut, vlastní sbírku vozů Ferrari.

Evans podepsal tříletou smlouvu. V tuto chvíli však není jasné, kdo jej v novém formátu Top Gearu doplní. Evans by dokonce mohl být jediným stálým moderátorem, kterého by vždy doplnili pozvaní hosté. Produkování nové série Top Gearu má začít během následujících týdnů, přičemž další detaily o novém formátu slavného pořadu chce BBC zveřejnit v blízké době.

Akvizice Evanse je na jednu stranu logická. Jedná se o velkého blázna do aut, navíc Top Gear dobře zná – objevil se zde jako host v „talk show“ Hvězda v auta za rozumnou cenu. Mayovi pak v další epizodě umožnil se projet v unikátním Ferrari 250 GT California Spyder, které vlastní.

Na druhou stranu je zpráva poněkud překvapivá. O možném nahrazení Clarksona Evansem se mluvilo již v minulých měsících, přičemž Evans tyto spekulace vždy odmítl. Místo toho se spekulovalo o tom, že Clarksona, Hammonda a Maye nejspíše nahradí herec Philip Glenister, motorkář Guy Martin a modelka Joddie Kidd. Nyní Evans tvrdí, že je novou prací nadšený a že udělá všechno pro to, aby posunul show dále. Zároveň ale chce respektovat její minulost.

Kim Shillinglawová, kontrolorka BBC 2 uvedla, že ji příchod Evanse do Top Gearu potěšil. Tvrdí, že díky jeho znalosti o autech v kombinaci s vynalézavostí a drzou nepředvídatelností byl ideální volbou. Podle jejích slov už Evans má několik skvělých nápadů a Shillinglawová se těší, až je začne realizovat.

Nová série Top Gearu s novými moderátory se na obrazovkách BBC 2 objeví v příštím roce. Ještě předtím BBC odvysílá závěrečnou epizodu s Clarksonem, Hammondem a Mayem, která je naplánovaná na neděli 28. června. V dílu se objeví natočený materiál z neodvysílaných dílů 22. série. Clarkson byl z BBC vyhozen kvůli rvačce s producentem Oisinem Tymonem.

David Bureš
Diskuze (11)
19. 6. 2015 10:40
Re: Uvidíme
Ako tak pozerám po webe, tak Evans zatiaľ zvládol iba svoj styling.
Napr. [odkaz]
19. 6. 2015 10:35
Re: skvělý
béemvé, radšej budem do nemoty pozerať Top Gear, ako tie naše česko-slovenské upotené moto relácie. ;-)
17. 6. 2015 16:11
Re: skvělý
Kde kdo dokaže spravit ešte lepšiu šou ak mysli originalne >:D
17. 6. 2015 15:21
Re: skvělý
TG bol najsledovanejšia autošou na svete. Bodka. Asi to robili dobre. Vyhlásenie, že to isté sa dá urobiť aj menej provokačne a bulvárovo je nezmysel, lebo bulvár má vždy vyššiu sledovanosť ako seriózka. Bavím sa len o sledovanosti. Samozrejme, že je možné TG robiť menej bulvárne, ale čísla pôjdu dolu, taký je zákon trhu.

Vystihnúť vtipne klady a zápory a podstatu auta ako Clarksík nevie kdekto, inak by nebol taký priepastný rozdiel v sledovanosti iných autošou. Určite vieš aký je rozdiel medzi vtipom vyrozprávaným talentovaným rozprávačom a tým istým vtipom vyrozprávaným nemehlom.
17. 6. 2015 12:05
Re: skvělý
Jenom k té první větě - to dokáže kde kdo. Nicméně jde to i s trochou slušnosti a profesionality, i když to je složitější druh zábavy a nadhledu, který moc nezvládal. Byl to prostě svérázný člověk, který mi v top gearu chybět nebude...