Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chrysler 300C LWB: první prodloužená

Ondřej Láník
Diskuze (15)
Newyorský autosalon bude poctěn prezentací světové premiéry prodlouženého Chrysleru 300C. Šest palců nebo chcete-li asi 15 centimetrů délky přibylo výhradně mezi nápravami...

Newyorský autosalon bude poctěn prezentací světové premiéry prodlouženého Chrysleru 300C. Šest palců nebo chcete-li asi 15 centimetrů délky přibylo výhradně mezi nápravami, takže opticky již tak dost dlouhá limuzína nyní bude mít skutečně velkorysý cestovní komfort i vzadu. Zlí jazykové tvrdí, že prostorná zadní sedadla tohoto vozu bude majitel využívat i pro jiné než cestovní účely.

O číslo větší Chrysler 300C není pouze showcarem pro New York Auto Show, ale budoucím sériovým typem, který automobilka nabídne v příštím modelovém roce. Výrobu bude na zakázku provádět specializovaná firma Accubuilt, která má s podobnými přestavbami bohaté zkušenosti.

V nabídce se objeví také kombi s prodlouženým rozvorem, které bude stejně jako dlouhý sedan vzadu sedícím cestujícím nabízet v limuzínách obvyklé praktické i komfortní prvky: dvanáctivoltové zásuvky pro napájení přenosných počítačů, speciální interiérové svítilny, individuálně volitelné materiály čalounění, skládací stolky nebo opěrky pro nohy.

V nabídce bude buď vidlicový zážehový šestiválec o objemu 3,5 l nebo osmiválec 5,7 l HEMI. S dovozem do Evropy se nepočítá.

Ondřej Láník
Diskuze (15)