Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Clarkson a spol. lákají na druhý díl The Grand Tour. Co v něm uvidíme?

David Bureš
Diskuze (11)
I druhý díl nové automobilové show bude jistě stát za to. Můžeme se těšit na britský okruhový supersport i spoustu výbuchů.

Tento pátek bude zveřejněn druhý díl nové automobilové show The Grand Tour, jejímž hlavními představiteli jsou bývalí moderátoři Top Gearu, Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Díky zveřejněnému traileru už víme, na co se můžeme těšit.

Nadcházející epizody se jmenuje Operation Desert Stumble (operace Pouštní klopýtání), což nepochybně odkazuje na někdejší akci operaci Pouštní bouře, která proběhla za války v Zálivu. Clarkson a spol. se totiž stanou členy speciálních ozbrojených sil a na tajné základně si vyzkoušejí jejich práci. Jak trailer ukazuje, neobejde se bez několika výbuchu a přestřelek.

Clarkson navíc vyzkouší okruhový speciál Aston Martin Vulcan, britský supersport poháněný atmosférickým sedmilitrovým dvanáctiválcem, který může výhradně na závodní okruhy. May se pak zase sveze s driftovacím speciálem, přičemž tento zážitek jej podle všeho příliš nenadchne.

Druhý díl pořadu The Grand Tour bude zveřejněn tento pátek 25. listopadu prostřednictvím služby Amazon Prime. Ta sice měla být původně regionálně omezena a v České republice měla být dostupná až v prosinci, ve skutečnosti ale funguje i u nás. Jen je potřeba se (zatím) smířit s tím, že nejsou k dispozici české titulky. Tedy pokud nevyužijete jiných cest ke sledování...

David Bureš
Diskuze (11)
25. 11. 2016 06:45
Re: Akční filmy mě
Je fakt, že včera jsem se na autosalon schválně koukal (po dlouhé době, nutno říci) a už jsem z něj tak nadšený nebyl. Nicméně nelámu hůl a kouknu na to ještě příště..třeba v sobotu v repríze >:-[]
Avatar - beibej
24. 11. 2016 21:02
Re: Akční filmy mě
Byly časy kdy to tak nebylo. :-( Pepa skákal s autem do bazénu, nebo přes skokánek a nebo srážel autem reálného kance. Na svojí dobu to bývalo dobré. Teď už je to jiná písnička.
24. 11. 2016 17:09
Re: Akční filmy mě
Ten ti snad musel pomluvit tvoje auto nebo co :-) já se něj díval docela rád, ne kvůli obsahu, ale formě. Prostě kašpar, příjemná změna.
Avatar - Londonbridge
24. 11. 2016 14:15
Re: Par udajikov...
Jeremy Clarkson podpisal s Amazonom rocnu zmluvu na Ł 10 milionov. / nepocitam odmeny a reklamy / Amazon ma rozpocet na kazdu epizodu okolo Ł 4.5 milionov / TOP GEAR mal Ł 1 milion / ,Vydavky Amazonu na 36 Grand Tour epizod = Ł 160 milionov ...Tazko sa potom porovnava Topspeed.sk alebo Autosalon.cz proti takymto rozpoctom....
24. 11. 2016 12:56
Re: Akční filmy mě
Taky se radeji podivam na Autosalon nez TopGear. Sice je docela pro-Skodovacky ale aspon ze z neho neco dozvim. Top Gear a jejich humor me vubec nebere i kdyz mam jinak britsky humor rad.