Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

DAF prodal v ČR již 20.000 vozidel

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
DAF v letošním roce oslavuje dvacáté výročí svého oficiálního působení na českém trhu a nyní zdejší zastoupení předalo i jubilejní 20.000. vozidlo této značky.

Zástupci DAF Trucks Praha, dceřinné společnosti výrobního závodu DAF Trucks N.V. z Eindhovenu, předali jubilejní, 20.000. vozidlo značky DAF v České republice majiteli jihočeské společnosti Fuka Spedition.

Roman Kubálek, generální ředitel zastoupení značky DAF v České republice, uvedl při slavnostním předáním vozidla v Českých Budějovicích, že se jedná o krásný výsledek a ideální spojení ke dvacátému výročí značky DAF v České republice.

Podle jeho slov nejspíš na tak vysoké číslo vozidel dodaných zákazníkům před dvaceti lety nikdo ani nepomyslel a proto je vnímá jako oceněné celé společnosti DAF nejen v České republice.

Majitel společnosti Fuka Spedition Petr Luksch při přebírání nového tahače DAF XF Euro 6 s výraznými polepy a označením 20.000. prodaného vozidla DAF v České republice k novému automobilu poznamenal, že si myslí, že s nástupem tohoto nového modelu XF Euro 6 udělal DAF opravdu velký skok dopředu, pokud jde o technické parametry i výbavu.

Slavnostní předání jubilejního, 20.000. prodaného DAFu v České republice se v areálu dealerství DAF Trucks Praha v Českých Budějovicích zúčastnili: Iva Chalupová, obchodní ředitelka DAF Trucks Praha, Daniel Petrovič, prodejce DAF Trucks Praha pro jižní Čechy, majitel společnosti Fuka Spedition Petr Luksch a Roman Kubálek, generální ředitel zastoupení značky DAF v České republice.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)