Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Další Tesla v plamenech. Elektromobil vzplál v centru města z ničeho nic

Stanislav Kolman
Diskuze (59)
Americký výrobce elektrických aut řeší další malér. Tesla známého režiséra začala bez jakýchkoliv vnějších vlivů hořet. A nikdo neví proč.

Video se připravuje ...

K dalšímu incidentu s hořící Teslou došlo minulý týden v losangeleské Santa Monice, kde bez jakýchkoliv zjevných příčin vzplál Model S britského režiséra Michaela Morisse. S otřesným zážitkem se na sociální síti Twitter pochlubila jeho manželka Mary McCormack a jejích 66 tisíc sledujících už se postaralo o zbytek.

„Toto se dnes stalo mému manželovi. Žádná nehoda, přímo v provozu v Santa Monice. Děkuji laskavému páru, který ho upozornil a řekl, aby zastavil. A díky bohu, že naše tři dcery nebyly v autě s ním,“ napsala k videu hořícího automobilu na svůj profil.

Zastoupení automobilky začalo okamžitě spolupracovat s tamními orgány na vyšetřování celého incidentu. Jde o čerstvou záležitost, takže další podrobnosti včetně důvodu požáru zůstávají tajemstvím.

Někteří uživatelé na sítích už dávají další nebezpečný incident Tesle pěkně sežrat. Jeden z nich dokonce připravil tabulku, která od dubna 2013 do května 2018 čítá čtyři desítky obětí nehod, do kterých byl nějakým způsobem zapleten vůz značky Tesla. „Kolik lidí ještě musí v těchto vozech zemřít,“ ptá se autor statistiky. „40 úmrtí za čtyři roky? To je statisticky nevýznamné,“ odvětil mu jeden z oponentů.

Stanislav Kolman
Diskuze (59)
4. 8. 2022 18:07
ďalšia octavia v plameňoch...
https://www.youtube.com/watch?…

a takto by sme našli aj iné typy a značky áut... :D
21. 6. 2018 19:52
Re: Mediální hysterie
[odkaz]
20. 6. 2018 10:08
Re: Li-ion baterie proste hori
a co jako ze toho vyrabej? Boeing je proste srovantelnej se spoustou jinych spolecnosti a nic ultra spesl to neni ;-) satelit ti dnes vyrobi prez 50 firem na svete, bezpilotni plavidla schopna letet do vesmiru asi 10 spolecnosti, navic tohle je spise o financich diky kterym si zaplati lidi co to dokazou dostat do finale, neni to o samotne firme ;-)

ja nektere projekty Boeingu znam mozna i lip nez ty, precijen jsem pro ne jiz delal vizualizace na 3 zakazkach
20. 6. 2018 09:15
Re: Li-ion baterie proste hori
Ano ty baterie jim nekdo dodava.
To nemeni nic na jejich vrozene chybe degradovat a potom horet.

Jinak s tim, ze Boeing neni zadna extra technologicka firma ... to ses zblaznil. Jsou uplne ekvivalentni s Northrop Grumman nebo Lockheed Martin.
Jen pro predstavu vyrabi napr. satelity nebo bezpilotni raketoplan.
A ano, stejne jako u kazde jine firmy na svete - i jejich cilem je zisk.
Avatar - .StenLi.
19. 6. 2018 22:33
Re: Mediální hysterie
Ak by tu niekoho nahodou zaujimali fakty, podla RISE a Chalmers University of Technology, klasicke auta (s ICE) su na tom ovela horsie, presne 20x horsie, kedze horelo 1 auto z 1000. U Tesla aut je to 1 z 20 000 ;)