Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Navštivte showroom Rolls-Royce a kupte si limitovanou edici… křesla!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Elysium-R je název křesla, které podle výrobce simuluje stav beztíže. Jedno takové můžete vidět v showroomu značky Rolls-Royce, vznikne omezený počet kusů za pořádný balík.

Zákazníci značky Rolls-Royce nemají rozhodování v posledních měsících snadné. Mají investovat a pořídit do garáže osmou generaci vlajkové lodi Phantom, nebo jít s dobou a počkat si na očekávané SUV Cullinan? A nebo pořídit rovnou oba modely?

Aby se o klíčových rozhodnutích kupujícím dobře přemýšlelo, mohou využít nejnovější nabídky značky Rolls-Royce. V londýnském showroomu automobilky se totiž nabízí křeslo Elysium-R od společnosti DavidHugh, které podle výrobce simuluje stav beztíže.

I když sezení vypadá na první pohled docela obyčejně, je tvořeno z prémiových materiálů a údajně jde o "nejmodernější technologické křeslo na světě". Odvážnému rčení odpovídá i cena: 52 tisíc dolarů, tedy zhruba 1,1 milionu korun.

Luxusního produktu vznikne po celém světě jen osmnáct kusů a podle tvůrců je to nejdostupnější možnost cesty na Měsíc. Novinka je v showroomu vystavena hned vedle nového Phantomu, což dává smysl. Komu by vadilo utratit „drobné“ za křeslo, když tu nový vůz stojí mnohonásobně více?

Pokud si ale takové sezení do kanceláře nemůžete dovolit, jsou i jiné možnosti, jak si své pracoviště zpestřit. Připomeňme, třeba zmenšený model motoru Bugatti Chiron, jenž je poskládán z originálních materiálů a přijde na zhruba 208 tisíc korun, tedy hodnotu nové Dacie Logan.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)