Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

EZ Tuning Teddy Boy: přepracovaný SuperDuke

Roman Daněk
Diskuze (4)
Italská ladičská firma EZ Tuning z Milána se zabývá úpravou motocyklů a jedním z přepracovaných strojů je KTM 990 SuperDuke.

Italská ladičská firma EZ Tuning z Milána se zabývá úpravou motocyklů a v nabídce má pakety pro motocykly evropských značek BMW, Ducati, KTM nebo Triumph. Z japonských výrobců motorek se zaměřuje na tuning Yamahy nebo Kawasaki. Jedním z přepracovaných strojů je i KTM 990 SuperDuke.

Tuner změnil masku vozu, palubku a řídítka. Kapotáž dostala nové zbarvení a celá zadní část motorky patří supersportovní Yamaze R6R. Kola dostala drátěné disky a profilované brzdové kotouče. Radiální třmeny od světoznámé firmy Brembo zůstaly stejné, ale změnilo se zadní odpružení: centrální tlumící jednotku od White Power ladičská firma vyměnila za tlumič Rizoma.

Zvýšený výkon vidlicového dvouválce o objemu 999 cm3 zajistí přeprogramovaná řídící jednotka a nové výfukové svody s tlumičem Exan. O lepší dynamiku se postará snížená hmotnost z 186 kg na pouhých 161 kg.

Tip: Přečtěte si test KTM 990 SuperDuke, který bojoval proti Yamaze FZ1.

Roman Daněk
Diskuze (4)
Avatar - da_b0mb
1. 6. 2007 12:28
Inspirace
Buell wannabe...ale spatne to nevypada
1. 6. 2007 11:04
Re: To jsem nevěděl, že se przní už i moto?
Tohle jo dle tebe zprzneni? Podle me to je efektini i efektivni uprava. Ono takle snizit hmotnost u jiz tak hodne lehke motorky je umeni. Navic to v zadnem pripade nevypada spatne...