Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

FlixBus přidává nové zastávky v Krkonoších

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost FlixBus na trase mezi Prahou a polskou Vratislaví přidává na základě vysoké poptávky nové víkendové spoje a zastávky v Krkonoších.

Autobusový dopravce FlixBus nabízí nově od 23. listopadu letošního roku na trase mezi Prahou a polskou Vratislaví čtyři víkendové spoje týdně. Nově budou zelené autobusy stavět i ve Smržovce, Tanvaldu, Kořenově a Harrachově. Krkonoše tak získají další přímé spojení s Prahou a nově i nízkonákladovým letištěm ve Vratislavi.

Na stránkách společnosti FlixBus přibývají další pravidelné spoje, které posílí zejména nabídku víkendových cest. Dopravce přitom v nedávné době autobusová spojení mezi Prahou a Polskem už jednou navyšoval, na začátku listopadu přidal přes 50 nových spojů týdně do Vratislavi, Varšavy nebo Gdaňsku.

V rámci nového spojení mezi Prahou a Vratislaví jsou od konce letošního listopadu k dispozici již zmiňované zastávky ve Smržovce, Tanvaldu, Kořenově a Harrachově. V případě, že budou zákazníci tímto spojem chtít vyrazit na lyže, je cena za přepravu nadrozměrného zavazadla při platbě u řidiče FlixBusu 19 Kč.

Nové spoje budou odjíždět z Prahy v pátek a v neděli v 18:15, do Smržovky dorazí v 19:41, do Tanvaldu dorazí v 19:51, do Kořenova v 20:02 a v Harrachově budou stavět na zastávce sklárna v 20:13. Pokračovat budou dále do Polska a na konečnou do Vratislavi přijedou autobusy ve 23:00.

Na cestu zpět pak vyrazí každý pátek a sobotu v 7 hodin ráno, z Harrachova budou odjíždět v 9:47, z Kořenova v 9:58, z Tanvaldu v 10:09 a ze Smržovky o deset minut později. Na konečnou do Prahy na ÚAN Florenc dorazí v 11:45 hod. Ceny jízdenek pro celou trasu začínají na 299 Kč, mezi Harrachovem a Prahou od 75 Kč.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)