Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zcela nový Focus RS zničil jeřáb na vrakovišti. O pomstu ale nešlo

Stanislav Kolman
Diskuze (7)
Vidět jeřáb ničící vaše auto po letech soužití není nikdy nic příjemného. Bolí to ale i jindy. Třeba když jde o zcela nový hot-hatch.

Video se připravuje ...

Na videu šířícím se sociálními sítěmi můžete vidět zcela nový Ford Focus RS, jenž se pozvolna dostává do spár jeřábu na vrakovišti. Jeho chapadlům bohužel neunikne a během chvíle končí doslova na šrot.

O pomstu zhrzené přítelkyně ale v tomto případě nejde. Všechno nasvědčuje tomu, že se jedná o předsériové kousky, které americká automobilka prezentovala na autosalonech. Dalším vozem čekajícím „na porážku“ je Focus ST, jenž byl ještě před pár měsíci součástí automobilové výstavy.

Tomuto kousku je to už jedno, ale připomeňme, že pod kapotou ostrého Focusu pracuje 2,3litrový EcoBoost s pohonem všech kol, jenž disponuje výkonem 350 koňských sil. Z klidu na stovku zrychluje 4,7 sekundy, přičemž pokračovat zvládá až na maximálku 268 km/h.

Stanislav Kolman
Diskuze (7)
9. 12. 2017 17:47
Stejně těmto autům odchází motory....
Nejnovějším Focusům RS prý poměrně masově odchází motory. A Ford prý nemůže přijít na příčinu, jen je nešťastným zákazníkům mění. To ovšem nic nemění na tom, že při podobných hrůzných scénách na vrakovištích každému milovníkovi aut ukápne slzička... :'-( :-O :-(
8. 12. 2017 17:20
Re: Škoda
Dostat se mi do rukou tohle auto s tím, že je na vyřazení, tak ani nebude co vrakovat >:-[]
Avatar - twistedTSD
8. 12. 2017 13:17
Re: Škoda
Možné to je (na autoforu byl článek o novém Superbu prodávaném jako "zkouškový vůz bez záruky"), ale některá jsou rovnou předávána policii, hasičům nebo univerzitám jako auta bez možnosti přihlášení do provozu. :-)
8. 12. 2017 11:52
Re: Škoda
Nesranduj, obsluha by to cele predala do acok, kde by z toho bola vonavka po prvom majitelovi.
Avatar - Magister
8. 12. 2017 10:22
Chjo
Aspoň na díly to mohlo jít. Kola určitě.