Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford rozšiřuje nabídku operativního leasingu pro soukromníky

David Bureš
Diskuze (24)
Na operativní leasing mohou soukromníci pořídit jakýkoliv Ford – od minivozu Ka po dodávku Transit.

Ford na začátku roku reagoval na konkurenci a začal nabízet soukromníkům operativní leasing na své modely. Zpočátku byly v nabídce pouze modely Fiesta a Kuga, nyní je však operativní leasing pro soukromé osoby dostupný u všech modelů značky.

Operativní leasing je nabízen pod označením Ford Lease a je k dispozici na období 24 měsíců při celkovém nájezdu do 40.000 km nebo 36 měsíců s nájezdem do 60.000 km. Délku programu a celkový nájezd si však zákazník může individuálně vybrat.

Při zájmu o operativní leasing nemusí zákazník platit žádnou počáteční zálohu. Pravidelné měsíční splátky zahrnují pojištění odpovědnosti a havarijní pojištění s pětiprocentní a desetiprocentní spoluúčastí. Součástí poplatku je i pojištění chránící klienta před finanční ztrátou vzniklou v souvislosti s totální škodou na vozidle nebo jeho odcizením.

Vedle základní verze operativního leasingu je nabízena i rozšířená, která kromě pojištění zahrnuje i další služby v ceně – servis, výměnu pneumatik, asistenční služby, dálniční známku nebo tankovací kartu. V případě nutnosti může zákazník dostat i náhradní vozidlo.

Nabídka operativního leasingu pro soukromé osoby se na českém trhu v posledních měsících významně rozšířila. Na velký přehled nabídky operativního leasingu jednotlivých značek se můžete těšit již ve čtvrtek 12. února, kdy zveřejníme článek sesterského magazínu Auto Tip zabývajícího se tímto tématem.

David Bureš
Diskuze (24)
10. 2. 2015 22:09
Re: Debata na úrovni
Asi chýba GTI! >:-[] :'-(
10. 2. 2015 22:09
Re: Debata na úrovni
A čo tu čakáš iné s týmito diskutérmi? >:D >:D 8-s :-!
Avatar - Midlosek
10. 2. 2015 22:05
Re: Debata na úrovni
Asi těžký den dneska, že...
Avatar - Ji/Ri
10. 2. 2015 21:58
Debata na úrovni
Tak jste si hoši prohonili čičmundu a můžete se vrátit ke svým vylítaným tuzingům. :-!
10. 2. 2015 21:52
Re: Maska
Tak ta serie vypada o 2 tridy lepe