Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Operativní leasing Fordu: Fiesta za 4.890 Kč měsíčně, Kuga 4x4 za 10.000 Kč

David Bureš
Diskuze (1)
V měsíčním poplatku za operativní leasing je započítáno pojištění čelního skla nebo poplatek za havarijní pojištění.

Šéf českého zastoupení Fordu Jan Laube v nedávném rozhovoru se sesterským titulem Svět motorů přiznal, že značka podobně jako konkurence plánuje nabízet soukromým zákazníkům své vozy prostřednictvím operativního leasingu. Nyní na jeho slova došla, v nabídce operativního leasingu pro soukromníky se objevily první dva modely Fordu.

Levnější možností je malý hatchback Fiesta, nabízený od 4.890 korun měsíčně. Za tuto cenu zákazník dostane pětidveřový hatchback s motorem 1.25 Duratec (60 kW) ve výbavovém stupni Trend, který zahrnuje manuální klimatizaci, palubní počítač, kožený volant nebo vyhřívaná vnější zpětná zrcátka.

Smlouva je standardně uzavíraná na 36 měsíců s nájezdem 60.000 kilometrů. Součástí měsíční splátky je i poplatek za havarijní pojištění, pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem vozidla, pojištění čelního skla nebo poplatky za rádio.

Zákazník si může připlatit i za plnohodnotnou verzi operativního leasingu. V tomto případě za Fiestu zaplatí 6.138 korun, přičemž v poplatku jsou ve srovnání se základní měsíční splátkou navíc započítány servisní náklady, výměna sezónních pneumatik nebo doplňkové pojištění. Klient též dostane tankovací kartu nebo možnost zapůjčení náhradního vozidla.

Přes operativní leasing si soukromníci mohou pořídit také SUV Kuga, a to za 9.999 korun měsíčně. Za tuto částku dostanou turbodiesel 2.0 TDCi (110 kW), pohon všech kol a výbavu Trend Edition, v níž nechybí samočinná dvouzónová klimatizace, vyhřívaná přední sedadla, zadní parkovací čidla nebo multimediální systém SYNC.

Doba nájmu i celkový nájezd je shodný jako u Fiesty, stejně tak zahrnuté poplatky v ceně. Plnohodnotný fullservicový leasing pak klienta přijde na 11.899 korun měsíčně.

David Bureš
Diskuze (1)
Avatar - Ja Prvni 123
1. 2. 2015 12:39
No, Ford to snad nepotrebuje...
Ten docela drzel, takze nebyl takovej prusvih ho vlastnit.
;-)