Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Forza 3 Horizon: Závodní simulátor pro dlouhé večery v oficiální upoutávce (video)

Jan Mička
Diskuze (0)
Závodní simulátory jsou oblíbenou kratochvílí dětí i dospělých. V novém vydání hry Forza Horizon si můžete na australské půdě vyzkoušet například Lamborghini Centenario nebo Ariel Nomad.

Pokud se zeptáte skupinky teenagerů na jejich oblíbený závodní simulátor, zcela jistě zazní legendy jako Need for Speed, Flatout, Gran Turismo, Dirt Rally, Forza Motorsport nebo Forza Horizon. A právě poslední jmenované dílo již na podzim přijde ve zcela novém vydání. Jde již o třetí díl perfektní hry, která spojuje adrenalinové závodění a otevřenou krajinu téměř bez omezení. Co si pod tím vším představit, shrnuje oficiální upoutávka.

Grafika dnešních her se už dostala na takovou úroveň, že je kolikrát těžké rozeznat iluzi od skutečnosti. Forza Horizon 3 ale tak trochu skutečná je. Sami totiž můžete vytvářet vlastní závody a hrát s ostatními virtuálními blázny po síti, což zvyšuje atraktivitu i soutěživost. Ve hře je přes 350 automobilů včetně trophy trucků, „dunovek“, supersportů a hypersportů , o kterých se obyčejným smrtelníkům může pouze zdát. Neomezují vás svodidla ani únikové zóny – závody se jedou v australské přírodě, kde je možné zažít snad úplně všechno.

Forza Horizon 3 ještě bude nějaký ten pátek ve vývoji, už nyní si ji ale můžete objednávat pro Xbox One a Windows 10. Standardní verze stojí 59,99 dolarů (asi 1440 Kč), verze Ultimate v přepočtu vychází o tisícovku dráž. Oficiální uvedení je plánováno na konec září letošního roku.

Jan Mička
Diskuze (0)