Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Georges Megyeri na vedoucí pozici Chevrolet Central and Eastern Europe

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Georges Megyeri byl 2. dubna 2013 jmenován do funkce výkonného ředitele společnosti Chevrolet Central and Eastern Europe. Nahradil v ní Joao Falcao Nevese, který se vrátil do Portugalska, kde se stal výkonným ředitelem.

„Rok 2013 je pro Chevrolet v Evropě velmi vzrušujícím, na trh přineseme pět nových vozů, čímž budeme pokračovat v naší produktové ofenzivě více než patnácti nových automobilů v posledních třech letech," řekl Georges Megyeri. „Jsme hrdí, že budeme v našem regionu hostit celoevropské představení zcela nového malého SUV Chevrolet Trax, v chorvatském Zadaru. Trax bude doplňovat větší Captivu a je moderním zhmotněním 75letých zkušeností značky Chevrolet s výrobou a prodejem skvělých SUV," pokračuje Megyeri.

Megyeri (47 let) odstartoval kariéru v General Motors v roce 1996. Je držitelem akademického titulu z McGill University v kanadském Montrealu, přičemž je kanadsko-maďarským občanem. V rámci General Motors pracoval na několika postech v Nizozemí, Německu, Itálii a v hlavním evropském sídle Chevroletu ve Švýcarsku. Do společnosti Chevrolet Central and Eastern Europe se vrátil v roce 2011 jako ředitel pro prodej. Je hrdým otcem dvou chlapců.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)