Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda láká akčními nabídkami na CR-V, Civic a Jazz, platí do konce roku

Aleš Jungmann
Diskuze (0)
Hned tři modely Hondy jsou do konce roku zvýhodněny, jisté zvýhodnění se týká také doprodeje skladových Civiců.

Pro zákazníky, kteří si zakoupí nové CR-V, připravila Honda sadu originálního příslušenství v hodnotě 50 000 Kč za cenu 5 000 Kč. Sada originálního příslušenství obsahuje stříbrné přední a zadní spodní chrániče, prahové stupačky, kryt hrany zavazadlového prostoru a střešní spoiler v barvě vozu.

Zvýhodnění se týká i Civicu, všechny výbavy s benzínovým motorem 1.4 i-VTEC lze pořídit s bonusem 50 000 Kč a u benzinového motoru 1.8 i-VTEC je bonus 60 000 Kč a 5letoá zárukou k tomu zdarma.

Všech zmíněných nabídek mohou zákazníci navíc využít zvýhodněného financování Honda Finance a získat zimní pneumatiky zdarma nebo zvolit některý ze způsobů financování s nulovým navýšením (s navýšením od 0%, případně 50/50 bez navýšení nebo třetiny bez navýšení). U skladových Civiců modelového roku 2012 zákazníci získají metalický nebo perleťový lak bez příplatku.

Třetím zvýhodněným do třetice je Jazz. Akční nabídka na model Jazz ve výbavě Jazz 1.2 S Plus za speciální akční cenu 279 900 Kč obsahuje klimatizaci, stabilizační sytém VSA a 6x airbag, autorádio s CD + MP3 přehrávačem či sedadla Magic seats.

Aleš Jungmann
Diskuze (0)