Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda Remix – návrat CRX?

Michal Fokt
Diskuze (47)
Honda v Los Angeles představila studii malého sportovního kupé.

Už více než rok se mezi příznivci značky Honda šušká, že se chystá návrat legendárního malého kupé pro mladé – jméno CRX asi nemusíme nikomu představovat. Ovšem znáte to - každý příznivce té „své“ značky touží po tom, aby se vrátila ta či ona legenda. Ovšem losangeleský koncept Remix ukazuje, že by model CRX mohl být i něčím více než zbožným přáním.

Honda jej komentuje více než slibně – jde o koncept dvoumístného kupé postavený na globální malé platformě využívané modelem Jazz, má poháněná přední kola, šestistupňovou převodovku a pod kapotou zážehový čtyřválec. Dodává však, že se o výrobě studie neuvažuje, což bude nepochybně pravda, ovšem že nebude CRX opět vyrábět jí už asi nikdo neuvěří (a o to jí zřejmě jde…).

Pokud bychom se měli vrátit k té šuškandě – říká se, že se „céro“ vrátí nejpozději v roce 2010, tak proč by nemohlo vypadat třeba takhle…

Michal Fokt
Diskuze (47)
Avatar - King
1. 12. 2006 19:27
Re: Mam strach
S MX-5 hardtop jsem nedávno jel a rozhodně sterilní není. Určitě ale není tak hardcore jako ta tvoje, ale rozhodně bych to nepovažoval za tragédii. ;-)
Avatar - donPedro
1. 12. 2006 16:02
OT - není copař jako copař
Tož nám v našem městě malém milém střediskovém zrušili šourůmek Hondy. A místo něj je včíl prodejna oblečení, a zas copařů, tentokrát ale z Vietnamu. Tož tak.
Avatar - donPedro
1. 12. 2006 16:00
Flinstouni
Tož jak já to tedy vidím, bude se v Japonsku natáčet buďto film nebo seriál o Flinstounech. Protože ty auta (a zde jest jejich výčet: Mazda Nagare, Honda StepBus, Acura Advanced Sedan, Honda Remix a Korejec nakonec - Hyundai HDC10 Hellion) vypadaj všecky jak rekvizity do dohohle skvělýho bijáku. Tož tak.
1. 12. 2006 13:59
Re: CRX
Mě se to taky nelíbí,ta zadní část je neforemně naroubována,něco jako Renault Thalia :no:
Avatar - King
1. 12. 2006 10:14
Re: No konečně
No né, koho to nevidim? Tebe jsem neviděl v diskuzi na HC celou věčnost :-O a tady teda taky ne ;-)