Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hromadná nehoda deseti aut na Nürburgringu. Kvůli maličkosti

Stanislav Kolman
Diskuze (8)
Na slavném okruhu se o uplynulém víkendu zase děly věci. Deset řidičů se tu zapletlo do kolize, kterou odstartovala zdánlivá maličkost.

Video se připravuje ...

Jízdy pro veřejnost jsou nedílnou součástí populárního Zeleného pekla. Ne vždy se z nich ale všichni vrací v pořádku domů. V lepším případě jde jen o pomačkanou karoserii, v horším pak o újmu na zdraví.

Své o tom ví desítka řidičů, která se na Nürburgringu proháněla o uplynulém víkendu. Pokus o rychlý čas skončil karambolem kvůli olejové skvrně na trati, která pochází z McLarenu 650S.

Nejprve havaroval řidič Volkswagenu Polo, následně kontrolu nad vozem ztrácí muž za volantem BMW Z4. Do nepřehledného úseku se záhy řítí další a hromadná nehoda je na světě. V této vysokorychlostní části trati není mnoho času na zaregistrování maršálů se žlutými vlajkami či zpozorování skvrn na dráze, což incidentu značně pomohlo.

Společnost Bridge To Gantry uvádí, že celkem bylo zraněno deset osob, čtyři z nich těžce. Do záchranné operace bylo zapojeno 30 záchranářů, dvě helikoptéry a pět sanitních vozidel, včetně lékařů pro mimořádné situace.

Trať byla kvůli incidentu a následnému vyšetřování uzavřena. Nejdůležitější zpráva přišla z nemocnice o několik hodin později. Všichni zúčastnění aktéři nehodu přežili.

Foto: Polizeidirektion Mayen

Stanislav Kolman
Diskuze (8)
Avatar - wakantanka
17. 8. 2017 15:41
Re: Malickost?
Neries. Podpisany je nejaky Kolman. Ten este nevypotil nic co ma hlavu i patu.
Avatar - lyon667
17. 8. 2017 13:25
Další video a nějaké fotky:
[odkaz]
17. 8. 2017 10:49
odkaz
poslal jsem autorovi na youtube odkaz zda mate v poradku prava na dane video a smite ho z youtube zverejnit i v jinem prehravaci, toz jsem zvedav jestli jo >:D
Avatar - speedfred
17. 8. 2017 09:41
Nordšlajfe
ono NS je sama o sebe vcelku o držku keď je sucho a premávka,a nie keď prší alebo tam je olej na trati.
Takú trať už asi nikto nikdy nepostavý ako sa podarila za súdruha Adolfa.
Avatar - euro89
17. 8. 2017 07:24
Re: Volej
Z videa jsem to nepoznal jiste, ale ta tmave zelena E36 vypada na Alpinu. Velka skoda. :-(