Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jaguar XK: kultivovaný gentleman nebo vražedný stroj?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (133)
Legenda říká, že se každý večer proměňuje v šelmu a nemilosrdně rozcupuje všechny, kteří mu přijdou do cesty? Co je na tom pravdy?

Ozářen zapadajícím sluncem vypadá jako šelma nachystaná k útoku. Když na krajinu padne tma, zvířecí pudy zvítězí a on nemilosrdně rozcupuje všechny, kteří se mu postaví do cesty. S rozbřeskem ztrácí sílu a opět se z něj stává kultivovaný gentleman. Ale jen na pár hodin. Jakmile se setmí, bude znovu zabíjet. Alespoň tak zní legenda a my jsme se v Roadlook TV rozhodli zjistit, zda nelže. Půjdeme po jeho stopách, dokud na něj nenarazíme. Technické údaje, hodnocení a další podrobné informace najdete v redakčním testu Jaguar XK

Další díly Roadlook TV

Maserati Quattroporte: osudové rozhodnutí

Volvo S80: Smrt v přímém přenosu (video)

Nová Škoda Fabia v akci (VIDEO)

Alfa Brera – magnet na ženy

Corvette Z06 – žlutá raketa

Click here for the English version

Roadlook TV je od ledna 2008 součástí nového pořadu Auto Moto Styl, který si můžete naladit každých 14 dní v sobotu v čase oběda na obrazovkách České televize, programu ČT 1.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (133)
Avatar - zezlik
27. 2. 2007 15:57
Re: Test Jaguaru XK
Dost se mi ve vašem příspěvku slévá dohromady kritika samotné značky a řidiče. Takže abych nezdržoval. Zločin na auto i pneumatiky jistě - sám to nemám rád, nesnáším to. Ale v tomto případě šlo o výjimku, z mnoha důvodů podstatně zkrácenou, ale zároveň zařazenou kvůli tomu, že divácká většina často žádá něco, co vozu často nedělá dobře. Na druhou stranu se musíme řídit určitými zásadami a poslouchat přání importéra - čili nic jednoduchého. Ad. řidič - říkám to neustále a snad i naposled. Jistě nejsem nejlepší řidič na světě, ale pracuji na sobě i v tomto ohledu. Takže jakoukoli konstruktivní připomínku a návrh, jak zlepšit své dovednosti, ve své e-mailové schránce přivitám. Přeji hodně radosti s Aston Martinem.
Avatar - hattori_hanzo
6. 11. 2006 22:59
Re: RAFTAŘI, GUMAŘI A DRIFTAŘI
Byl jednou jeden Řek a ten na auto cézet,řek pěknou...řekněme ptákovinu... ;-) Ano,Jeremy dokáže s ledovým klidem udělat ze zadních Zero Nero(právě teď v Lidlu v akci za cenu dvou průměrnejch měsíčních platů :yes: )na čemkoliv...ale...všimni si že to nespadá do kýče,jsou vždycky ilustračí ke komentáři a taky že na konci testu do auta sedne Stig a předvede ukázkovou jízdu na okruhu!... :-) :yes:
6. 11. 2006 11:58
Jaguár
po dlouhé době se objevil vůz, který mě donutil se opět zasnít jako malý kluk a představovat si, že je můj :yes:
5. 11. 2006 09:51
Re: khdgft(())
chápu tento příspěvek správně jako "dojem rozpačitý"? >:D
Avatar - zezlik
4. 11. 2006 18:31
Re: Pro redakci
Profi jezdce do Roadlook určitě občas pozveme (dle vozu a podmínek). S tím počítáme.