Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jak by vypadal užitkový vůz Škodovky? Podívejte se na svěží pracanty, které bychom chtěli!

Stanislav Kolman
Diskuze (12)
Chtěli byste doma pick-up z Mladé Boleslavi či dodávku od Alfy Romeo? Podobné nevšednosti v moderním hávu skutečně existují, avšak jen virtuálně.

Poslední léta ukazují, jak moc jsou automobilky ochotny vyjít vstříc nejrůznějším požadavkům zákazníků. SUV už nestaví jen specialisté na tento segment, ale takřka kdokoliv. Lidé je zkrátka chtějí, takže se jejich tvorbě nebrání ani automobilky Porsche či Lamborghini.

Jak by to ale vypadalo, kdyby si zákazníci vzpomněli, že je lákají užitkové vozy? Reakce výrobců by s největší pravděpodobností byla podobná, zkrátka by je vytvořili. Jen těžko lze předpokládat, že k něčemu takovému skutečně dojde, ale díky šikovnému grafikovi Nikitovi Aksyonovovi máme nyní představu, jak by takové kousky mohly vypadat.

V přiložené fotogalerii nalezneme pět moderních konceptů užitkových vozů od značek, které je zcela jistě nepostaví. Nechybí mezi nimi ani pick-up mladoboleslavské automobilky. O možném nástupci Felicie Pick-Up se hovoří už dlouho, ale kvůli kapacitním a dalším důvodům je jeho realizace pasé. Designér vlastně „postavil“ užitkové auto, které se nezalekne ani náročnějšího terénu. Příď nechává vzpomenout na čerstvá SUV v nabídce – Kodiaq a Karoq.

I další virtuální realizace si zaslouží vaši pozornost. Ve výběru nechybí atraktivní dodávka Alfy Romeo, futuristický BMW Van či dodávka Subaru. Právě ta působí jako skutečný vůz, na kterém byste při setkání na silnici nespatřili nic až tak zvláštního. Naopak opravdu velkým úletem je poslední do party – užitkáč Mini.

Stanislav Kolman
Diskuze (12)
7. 2. 2018 12:04
Re: ***
happy_driver, aj Škoda UniKomunál by si našla svoje miesto. Ide však o to, že koľko? ;-)
Avatar - rokyta.p
2. 2. 2018 00:07
Re: ***
Delica žije.stále [odkaz] :yes: jo, v ČR je na trhu hofno. Mi zase chybí Estima.
2. 2. 2018 00:00
Nová Felicie picup a dvanácettrojka
No taková moderní Felicia pikap nebo nová verze dvanácettrojky by asi nebylo špatné
Avatar - 3_diamanty
1. 2. 2018 20:14
Re: ***
taketo outdoorove MPV vozy dnes bohuzial uz nehraju do karat biznisu.... rovnako sportiaky a trojdveraky uz netiahnu ( je len otazka casu kedy budu vsetky uz len v muzeach )...

co sa tyka tych terennach MPV tak este si spominam aj na sikovny scenic RX4 s 4x4 .... tiez docela schopna terenna MPV masina pre 5 ludi ... ale tie casy su prec... veru ;-\

mne sa paci nove outdoorove MPV mitsubishi xpander ... len skoda ze v eu ho nemame... :-(
Avatar - 3_diamanty
1. 2. 2018 20:04
ta skodovacka
fikcia je paradna... nieco na sposob unimogu... navyse vsadim sa ze by to uspech malo :yes: