Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jeep Wrangler: Modernizace pro modelový rok 2011

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
Chrysler Group LLC odhaluje modernizované provedení Jeepů Wrangler a Wrangler Unlimited, jejichž současné provedení je na trhu od roku 2006. Hlavní změny se týkají interiéru a nabídky laků karoserie.

Jeep představuje Wrangler i jeho čtyřdveřovou verzi Wrangler Unlimited v provedení pro modelový rok 2011. Na exteriéru těchto dvou off-roadů dochází k minimálním změnám v podobě většího zadního okna a rozšíření nabídky laků karoserie o nové odstíny (Detonator Yellow, Deep Cherry Red, Sahara Tan, Cosmos Blue a Bright White). Novinkou je možnost objednat si pevnou střechu pro modely Sahara v barvě karoserie.

Zásadní změny se odehrávají až v interiéru Jeepů. Zde nedošlo pouze na nové materiály, ale Wranglery dostaly zcela novou palubní desku s novým přístrojovým štítem a středovou konzolou. Nový je i multifunkční volant, loketní opěrka mezi sedadly a výplně dveří s měkčenými opěrkami loktů. Při vývoji nového interiéru bylo vylepšeno i odhlučení kabiny.

Nabídku výbavy modernizovaných Wranglerů rozšiřuje nový audiosystém Media Center s Bluetooth a připojením USB, vyhřívaná vnější zpětná zrcátka a elektrická zásuvka na 110 V. Tradice značky má připomínat kovová lišta na madle před spolujezdcem s vyrytým nápisem Jeep Since 1941.

Výroba modernizovaných Jeepů Wrangler a Wrangler Unlimited se rozběhla tento týden v Toledu ve státě Ohio a první vozy mají být brzy v showroomech severoamerických prodejců značky.

Doporučujeme
Test: Jeep Wrangler Rubicon Unlimited - Čest jménu offroad

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
22. 8. 2010 15:29
Re: Nadhera
nova doba, host vyhazuje vrchniho... :-)
Avatar - Glaukos
22. 8. 2010 14:30
Re: Nadhera
Podle mě byl původní interiér lépe sladěn s tvary karosérie, tohle je "až moc příklon k SUV"
21. 8. 2010 14:42
Re: Nadhera
Jj, nac menit dokonale, jen doladovat. Driv lidy nebyli hloupy.
Nejlepsi terenak je praga v3s, na vojne jsem ji v terenu daval co proto. projela vsecko.
20. 8. 2010 22:08
Re: Nadhera
Nestraš! To je klasika, jako G class
20. 8. 2010 21:23
Re: Nadhera
jj, moc peknej. a zustal vernej svymu odkazu. V evrope by jezdil do par let jen jako predokolka