Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zajímavosti na Moje.auto.cz: 3 recenze na BMW 320si

Diskuze (6)
Na Masarykově okruhu se minulý víkend proháněly speciály WTCC. Na Moje.auto.cz najdete tři recenze na BMW 320si, které je homologační sérií pro zástupce BMW v mistrovství cestovních vozů.

Moje.auto.cz, to nejsou jen tisíce recenzí na běžná auta, která potkáváme v provozu každý den. Mezi nimi se nacházejí i auta nějakým způsobem výjimečná, jako například BMW 320si, který byl postaven jako homologační série pro závodní vůz BMW v seriálu WTCC.

Tento model vznikl v počtu pouze 2600 kusů a na Moje.auto.cz mají recenzi majitelé hned tří těchto aut. Od modelu 320i se sedan 320si liší použitím motoru N45, který má o 2 mm zkrácený zdvih a o 1 mm zvětšené vrtání. Motor je optimalizován na výkon (maximum 127 kW) a točí až 7300 min-1. Optimalizací pohyblivých částí a použitím karbonových dílů klesla hmotnost pohonné jednotky zhruba o 10 kg.

Všichni tři majitelé shodné chválí projev motoru, nízkou hmotnost a jízdní vlastnosti se sportovním podvozkem. Více se už dočtete v recenzích.

Moje.auto.cz
Recenze BMW 320si – bílá (Wii-Jay)
Recenze BMW 320si – černá (Rarsch)
Recenze BMW 320si – červená (320si)

Pokud jste majitelem nebo pravidelným uživatelem BMW řady 3 (či jakéhokoliv jiného auta) neváhejte a také se podělte o své zkušenosti s ostatními uživateli Auto.cz. Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

Hlavní stránka MOJE.AUTO.CZ

Diskuze (6)
Avatar - OS
13. 8. 2010 08:15
Re: MACZ sbližuje...
jojo muzem MA.cz podekovat :yes:
Avatar - Wiii
8. 8. 2010 19:14
Re: MACZ sbližuje...
Ano, MACZ díky!!! Poznal jsem spoustu dobrých lidí a zažil spoustu skvělého na okruzích i mimo ně s lidma z MACZ!!!! ;-) :yes: :yes: Jinak díky Richie ;-) :yes: :yes:
Avatar - rarsch
7. 8. 2010 23:21
Re: MACZ sbližuje...
něco na tom bude. Měl sem tady plácnutou recenzi, díky tomu mě na googlu našel Dan, tak si sem přidal auto, no a později se přijel ukázat Wii-Jay, ten ovšem o nějakém MACZ neměl ani potuchy >:D
No a dneska je tady z něj skoro celebrita :yes:
Takže MACZ, díky :-!
Avatar - T613
7. 8. 2010 08:38
Re: MACZ sbližuje...
snad díky tomu sbližování dostane MACZ Nobelovu cenu míru .. :-)
Avatar - Vampix(Diesel Power)
6. 8. 2010 23:49
MACZ sbližuje...
...tak by se mohl nazvat další článek a přidat zrovna tyhle 3 SI, protože pokud mně paměť nemýlí, tak zrovna tyhle 3 si se setkaly a mají i společnou hezkou fotku v některé z galerii síček. Ale sbližuje i obecně majitele dalších vozů a ne jen stejných značek ;)

Jinak krásné exkluzivní vozy :-)