Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Magnum se vrací zase ve Ferrari! Ale tentokrát bez kníru...

Martin Tolar
Diskuze (3)
Seriály z našeho dětství a mládí byly sice mnohdy naivní, ale stejně k nim chováme nostalgii. Copak bychom mohli vyrůst bez KITTa, Miami Vice nebo Zmije? A co teprve detektiv Magnum, který se vrací!

Video se připravuje ...

Ano, klasický akční seriál z osmdesátých let se vrací na televizní obrazovky. Jistě si ho pamatujete – Higgins a jeho psi, černo-červeno-žlutý vrtulník Chopper, rudé Ferrari 308 GTS a hlavně Tom Selleck a jeho mohutný knír. Televizní stanice CBS jej vrací nazpět a těšit se můžeme na skoro vše, tedy až na ten knír.

V hlavní roli nyní nebude Selleck, ale Jay Hernandez. Higginsovu roli nově ztvární Perdita Weeks, takže místo komického prvku postavy bude v ději spíš nějaké vztahové napětí. V pozadí bude celý ansámbl úkolovat Justin Lin, který má na kontě čtvrtý, pátý a šestý díl rychlé a zběsilé série.

Scénárista Peter Lenkov stojí za úspěšnými seriály Havaj 5-0 nebo remakem MacGyvera. Vás ale stejně zajímá, jestli tam je Ferrari, že? Podle traileru ano a dokonce dvě – moderní 488 Spider a také původní 308 GTSi Quattrovalvole. Škoda jen, že ani jedno se nedožije konce, přičemž youngtimerová legenda zhyne v plamenech akční scény se CGI dost pochybné kvality. Ale vzhledem k osobě režiséra není podoba s Rychle a zběsile jistě náhodná.

Martin Tolar
Diskuze (3)
28. 5. 2018 22:41
California?
California není Ferrari?
Avatar - beibej
22. 5. 2018 21:29
BIG ŠIT!!!
To radši Magnumovu smrt než tohle. :no:
Ani redakce se nedokoukala na konec upoutávky, když neví že ne dvě ale tři eFka....
Avatar - Zetti
22. 5. 2018 17:07
Nekonecny reklamni blok
spolehlive odradi od pristiho spousteni videa, strcte si je za co chcete