Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mazda v Tokiu: Upravená 2 a CX-3 nebo okruhová MX-5

David Bureš
Diskuze (2)
Japonci milují tuning. Proto Mazda na domácím tokijském autosalonu představí hned několik vyladěných aut.

Na tokijském autosalonu automobilky prezentují sportovně upravené verze svých modelů. Továrním tuningem se bude na nadcházejícím ročníku této výstavy prezentovat i Mazda, která v Tokiu představí hned několik svých upravených modelů.

Posledními novinkami japonské značky jsou malé SUV CX-3 a nová generace malého hatchbacku 2, které se pro Tokio dočkaly lehkého tuningu. Mazda u těchto modelů vsadila na kombinaci bílé karoserie s černými a červenými detaily, přičemž výsledek působí velice sportovním dojmem.

Podobné úpravy jako na CX-3 a 2 najdeme také na větší trojce. Zatímco hatchback je rovněž vyveden v bílé jako menší modely, stylový sedan vsadil na červenou karoserii, která je pro vozy Mazda typičtější.

Milovníci sportovního roadsteru MX-5 se mají v Tokiu také na co těšit. Mazda se znovu pochlubí okruhovým speciálem MX-5 pro připravovaný značkový pohár Global Cup.

Nedávno modernizované modely CX-5 a 6 prošly také optickým tuningem. V tomto případě dostaly vozy elegantní tmavě šedou karoserii.

Nadcházející tokijský autosalon otevře své brány 9. ledna 2015. Pokud máte pocit, že autosalon v Tokiu se koná před koncem roku, máte částečně pravdu. V japonské metropoli jsou pořádány dvě autoshow – lednový Tokyo Auto Salon a podzimní Tokyo Motor Show. První z nich je zaměřen na tuning, druhý je regulérně výstavou.

David Bureš
Diskuze (2)
Avatar - TeeJay
19. 12. 2014 14:02
Super
Moc pěkné, decentní úpravy, podtrhující charakter aut, počítám, že se ty polepy co nevidět objeví na silnicích. Ale znova se potvrzuje, co říkám už několik let - ta auta jsou zoufale na jedno brdo. Sice koukatelné brdo, ale to asi na věci nic nemění. :-O
19. 12. 2014 13:27
Okrasa silnic
CX 3 a 5 Mazda 6 velký luxus :yes: